Fenerbahçe'nin transferine Arteta engeli!

Ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Arsenal'in Ganalı oyuncusu Thomas Partey'i istediği ancak Mikel Arteta'nın futbolcusunu bırakmak istemediği ileri sürüldü.

GİRİŞ 19.08.2023 14:43 GÜNCELLEME 19.08.2023 14:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig takımı Arsenal'in, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu ileri sürülen Thomas Partey'i satma niyetinde olmadığı belirtildi.

İngiltere'nin Express Gazetesi'nin haberine göre; 6 numara arayışında olan sarı lacivertliler, Ganalı orta saha oyuncusu için temaslarda bulundu ancak Arsenal transfer döneminin sonları yaklaşıldığı için Partey'nin gidişine sıcak bakmıyor.

Bu arada 30 yaşındaki futbolcuya Suudi Arabistan ve Juventus'tan da teklifler geldiği ifade edildi.

ARTETA, PARTEY'İ BIRAKMIYOR

Haber detayında, Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın, Premier Lig'de geçen hafta oynanan Nottingham Forest maçında Ganalı oyuncuya ilk 11'de sağ bek pozisyonunda görev verdiği hatırlatıldı. Böylece İspanyol teknik adamın, Partey'nin planlarının önemli bir parçası olduğunu göstermiş olduğu belirtildi.

Arteta geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Hiç şüphesiz, Thomas Partey bizim için ve benim için çok önemli bir oyuncu. Onun takımda olmasını istiyorum. Onunla ne zaman konuşsam iradesi bizimle kalmak." ifadelerini kullanmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Boğaçhan 8 ay önce Şikayet Et
    Öncelikleri avrupaymış ,zaha ya niye bu kadar sevindiniz o zaman?
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    O iş öyle olmuyor kardeşim. Menejer fiyat yükseltmek için iki takıma da gidiyor.
    Cevapla
  • Mami1453 8 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş bu feneri scoutu yokmu arkadaş galatasaray kimi bulsa ona talip oluyor
    Cevapla
  • Hakan 8 ay önce Şikayet Et
    Levrock. biz çalımı maçlarda atıyoruz fb li. O kadar çalım attınız da sonuç ne ? 9 yıldır şampiyon olmayan bir fb. Az biraz utanma olur insanda yahuu
    Cevapla
  • Mocca 8 ay önce Şikayet Et
    Kendi kendinize çalım attınız. Kahveci, Mert Hakan, Potuk çalımları çok güzel idi. Garry Rodrigues ne demişti? Galatasaray 'in öncülüğü Avrupa, Fener'in öncülüğü Galatasaray.
    Cevapla
  • Levrock 8 ay önce Şikayet Et
    Biz Icardiye talip olsaydik elinizden alirdik,tarihiniz boyunca 1 Zaha yi aldiniz onuda biz müzmin sakat diye size biraktik, baya simartmis sizi bu transfer, size calim ata ata calim manyagi oldunuz.
    Cevapla
  • mavi ay 8 ay önce Şikayet Et
    İsmail takır takır oynuyor ne gerek var
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    alınırsa çok iş yapar.. Fenerbahçe de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle