Miha Zajc'tan İsmail Kartal'a övgü!

Fenerbahçeli futbolcu Miha Zajc, “Fenerbahçe’ye geri dönmüş olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kararımda teknik direktörümüzün büyük bir rolü var. Onun buraya geri dönmüş olması, kalma kararı vermemi kolaylaştırdı” dedi.

Miha Zajc'tan İsmail Kartal'a övgü!
Miha Zajc'tan İsmail Kartal'a övgü!
GİRİŞ 16.08.2023 20:19 GÜNCELLEME 16.08.2023 20:19

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında yarın Slovenya’nın Maribor takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ljudski Stadı’nda TSİ 21.15’te başlayacak olan karşılaşmada Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Fabio Verissimo düdük çalacak. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında sarı-lacivertli ekibin Slovenyalı futbolcusu Miha Zajc açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Zajc, “Zor bir maç bizi bekliyor. Neler yapabildiklerini ilk maçta gördük. İyi hazırlandık. Olabildiğince iyi bir oyun oynayıp galip gelerek tur atlamaya çalışacağız” diye konuştu. 

“SLOVENYALI TARAFTARLAR ÖNÜNDE OYNAMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ZEVK”

Ülkesi Slovenya’da bir maça çıkacağı için çok mutlu olduğunu aktaran tecrübeli futbolcu, “Evime dönmüş olmak benim için güzel bir duygu. Slovenyalı taraftarlar önünde oynamak benim için büyük bir zevk. Maribor iyi bir takım. Geçmişte Avrupa’da büyük başarılar elde ettiler. İyi oynamak istiyoruz. İlk maç sonrasında analizlerimizi yaptık. Yarın neler olacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

“İSMAİL KARTAL’IN DÖNMÜŞ OLMASI, KALMA KARARI VERMEMİ KOLAYLAŞTIRDI"

Sözleşmesinin sona ermesinin ardından sarı-lacivertli ekiple tekrar anlaşmasında en önemli sebeplerden birinin İsmail Kartal olduğunu aktaran Zajc, “Fenerbahçe’ye geri dönmüş olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kararımda teknik direktörümüzün büyük bir rolü var. Onun buraya geri dönmüş olması, kalma kararı vermemi kolaylaştırdı. İyi bir ilişkimiz var. Onunla çalışıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım birlikte başarılar elde ederiz” şeklinde konuştu.

Zajc, yarın oynanacak olan karşılaşmada hem ailesinin hem de arkadaşlarının tribünde olacağını ve kendisini destekleyeceğini belirtti. 

Zajc, dün oynanan Galatasaray-Olimpia Ljubljana maçıyla ilgili olarak ise, “O maçı izledim. Olimpia’nın iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum. Maalesef bir üst tura yükselemediler. Slovenya futbolunu en iyi şekilde temsil ettiler” diyerek sözlerini noktaladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.