Altay Bayındır'a tribünlerden flaş tepki!

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK ile karşılaştı. Maçın son bölümünde tribünler kaleci Altay Bayındır'a tepki gösterdi.

 Altay Bayındır'a tribünlerden flaş tepki!
Altay Bayındır'a tribünlerden flaş tepki!
GİRİŞ 14.08.2023 00:20 GÜNCELLEME 14.08.2023 00:21
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK ile karşılaştı. Maçın son bölümünde tribünler kaleci Altay Bayındır'a tepki gösterdi.

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk maçında sahasında Gaziantep FK ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler maçı 2-1 kazandı. Maçta Altay Bayındır ile Samet Akaydin arasında bir pozisyonda anlaşmazlık yaşandı. 

Maçın son bölümünde uzatma dakikaları oynanırken yaşanan bir pozisyon sonrası tribünler, kaleci Altay Bayındır'a tepki gösterdi.

90+5. dakikada skor 2-1 iken Samet ve Altay hava topu pozisyonunda anlaşamadı. Gaziantep FK bu pozisyon sonrası korner kazandı. 

Bunun üzerine tribünler, pozisyon nedeniyle kaleci Altay Bayındır'a tepki gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Defansin her hatasi Altay a kesiliyor
    Cevapla
  • Nevzat 8 ay önce Şikayet Et
    Ama arkadaş kaleye her gelen top gol olmaz ki! Altay Antepin attığı golde resmen topu içeri attı. Bu adam topu tokatlamayı, yumruklamayı bilmiyor mu? Bilmiyor demek ki yapamıyor.
    Cevapla
  • Adalet 8 ay önce Şikayet Et
    Kaleye gelen her top gol oluyor. Maribor tek atak yapti gol oldu. Antep tek atak yapti gol oldu. Taraftar tedirgin oyuncular tedirgin hoca tedirgin. Takımın oyun sistemi bozuluyor. Acqba yine kalemize top gelecekmi diye atak yapamiyorlar. Cunku gelen her top gol oluyor
    Cevapla
  • Genç FB'li 8 ay önce Şikayet Et
    Altay'ı da Sameti'i de gönderin gitsin. Fenerin topçusu değil bunlar. Hırvat kaleci geliyormuş zaten. Yalnız Fenerbahçe'nin defansı ve orta sahası zayıf. Takviye şart. Maribor maçında da G.Ante maçında da açık bir şekilde göründü.
    Cevapla
  • Bedri 8 ay önce Şikayet Et
    Serbest vuruş anında durduğu yer hatalı, çok önde durdu, pozisyonlarda konsantrasyon eksikliği var, ileri mi çıkacak geri mi çekilecek tereddüt yaşıyor. Çıkışlarda zamanlama hatası ve özgüven sorunu var. İnşallah çok kısa sürede toparlanır. Altay çok yetenekli başarılı bir kaleci. Allah korusun Allah yardımcısı olsun. Başarılarin Fenerbahçe me katkıların artarak daim olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle