Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i açıkladı! İşte ödenecek bonservis...

Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in bonservis bedelinin 15 milyon euro olduğunu ve bu bedelin 4 sene içinde ödeneceğini açıkladı.

GİRİŞ 13.08.2023 20:50 GÜNCELLEME 14.08.2023 10:32
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, milli futbolcu Cengiz Ünder ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Cengiz'in bonservisi için Olimpik Marsilya Kulübüne 15 milyon avro bonservis bedelinin 4 sene içinde ödeneceği belirtilerek, "FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir." denildi.

Cengiz Ünder için Ülker Stadı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imza törenine sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ve sportif direktör Mario Branco katıldı.

"Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum"

Attığı imzanın ardından açıklamalarda bulunan Cengiz, uzun uğraşlar sonucunda Fenerbahçe forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Sürekli menajerimle konuşmalarımızda kulüpteki yöneticilerimizle birlikte geçen bu süreçte herkesin bana karşı duruşu çok güzeldi. Şu an Fenerbahçe'deyim, çok mutluyum. Kendimi çok gururlu ve mutlu hissediyorum. Bir an önce takım arkadaşlarımla antrenmana, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Marsilya'dayken İrfan Can ile çok konuştum. Edin ile konuştum ki onunla konuştuğumuzda da 'Ne zaman geliyorsun?' tarzında olmuştu. Ben de biraz daha sabırlı olmamız gerektiğini söylemiştim. Ondan sonra tekrar konuşmuştuk. Bunun sonucunda artık buradayım. İrfan ile zaten sürekli, her gün konuşuyoruz. Milli takımdan arkadaşım, sevdiğim birisi ve şimdi onunla aynı takımdayım. Çok mutluyum."



"Taraftarın desteğini çok hissettim"

Fenerbahçe taraftarına da mesaj yollayan milli futbolcu, "Buraya gelmeden önce taraftarın desteğini çok fazlasıyla hissettim. Bu beni gerçekten derinden etkiledi. Türkiye'ye ayak bastığım andan itibaren de hepsi yanımda oldu. Sağ olsunlar havalimanına geldiler, bu benim için çok önemli. Onlar için, bu formayı giyeceğim için çok mutluyum. Bir an önce onların karşısında formayı giymek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • UEFA 8 ay önce Şikayet Et
    Algı yapmayın ulan. BIZ hamsi jimnastik miyiz yutalım. Icardi Zaha Tete yıllık 10 alıyorlar araştırıp gömeceğiz ama
    Cevapla
  • vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    tanıtımdaki kilise çan sesi nedir. kimse bana müzik mavalı okumasın davul sesi kullansalardı
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bir kaç maç kötü oyna bakalım da o zaman taraftarın desteğini görürsün az mı çok mu diye.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Kendi kariyerini kendi bitirdi
    Cevapla
  • TOSYA 8 ay önce Şikayet Et
    kimse ağlamasın maşallah para çok bu arkadaş bile 500 mılyon ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle