Alper Potuk'tan Fenerbahçe itirafı!

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Alper Potuk, Fenerbahçe'de oynadığı dönem ile ilgili flaş bir itirafta bulundu. Deneyimli oyuncu, kulüpten ayrılması için tehdit edildiğini söyledi.

GİRİŞ 07.08.2023 14:31 GÜNCELLEME 07.08.2023 15:07
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Alper Potuk kariyerini Makedonya'da sürdürecek.

32 yaşındaki orta saha, Makedonya 1. Ligi'ne çıkan Gostivar ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe'de 8 sezon top koşturan Alper Potuk, 2013'te Eskişehirspor'dan 7.2 milyon Euro karşılığında büyük umutlar ile transfer edilmişti. Sarı lacivertlilerde Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan Alper Potuk, Sabah gazetesine verdiği röportajda tehdit edildiğini açıkladı.

"Futbol hayatını bitiririz tarzında konuşmalar oldu"

"Fenerbahçe'de güzel yıllarım geçti" diyen Potuk, ücretinde yüzde 40 indirimi kabul ettiğini söyledi.

"Sonrasında da çok büyük bir indirim yaptım. Ama 2 ay sonra başka bir takıma kiralık gitmem istendi. 'Beni istemiyorsanız, ayrılmak istiyorum' dedim. Büyük bir takımla anlaşmıştım. Oraya göndermediler. 'İstediğimiz takıma gitmezsen kadro dışı kalacaksın, dediğimizi yapmazsan da Futbol hayatını bitiririz' tarzında konuşmalar oldu. Tüm mesajlar duruyor. Kabul etmeyince kadro dışı kaldım. Ertesi sene Ankaragücü'ne gittim. Fenerbahçe maçında gol atmıştım. Golden sonraki hareketim taraftara değil, bana bunu yaşatanlaraydı."

8+3 kuralına destek

Deneyimli futbolcu, Süper Lig'de uygulanan 8+3 kuralını da şu sözler ile savundu:

"Her sene tartışılan bir şey. Benim düşüncem Türkiye'de yabancı sınırlaması kalkarsa büyük takımlarda forma giyen Türk oyuncu göremeyiz. O yüzden devam etmesi daha iyi. Şu anki ekonomik şartlarda yabancı transferlerine çok büyük paralar veriliyor ama buna rağmen Avrupa'da ortaya konan bir başarı yok."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • bir yolcu 02 8 ay önce Şikayet Et
    daha beter ol, Galatasaray seninle anlaştı para için sattın fenerbahçe futbolcu katili aldığı bütün genç futbolcuların hayatını bitiriyor, fenerbahçeyide yabancı yaşlı futbolcular bitiriyor ali koş 38 lik futbolcu var ali al...
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Zamanında feneri tercih eden sensin kendi düşen ağlamaz
    Cevapla
  • Galatasaraylı 8 ay önce Şikayet Et
    Hemen gerekli yorumu ben yapayım. Hakemler olmasa GS şampiyon olamazdı. Ofsaytımsı lar sizi :)
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Slper zpotuk kaliteli bir oyuncuydu. Bir aşk macerası onu da feneri de zıra soktu. Başarılar diliyoruz kardeşim.
    Cevapla
  • Erciyes 8 ay önce Şikayet Et
    Bu işi başka biri yapsa, bin tane yorum olur, küfür yerdi. Aziz yapımca niye herkes sağa sola bakıyor, anlayabilen var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle