Milan, Fenerbahçe'nin Krunic teklifini beğenmedi

Milan'dan Krunic'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin transfer için İtalyan ekibine önerdiği bonservis bedeli kabul edilmedi.

GİRİŞ 06.08.2023 12:42 GÜNCELLEME 06.08.2023 16:16

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Milan'ın Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Rade Krunic'i renklerine bağlamak istiyor.

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, Rade Krunic için Milan'a 5 milyon euro, oyuncuya da yıllık 3.5 milyon euroluk bir teklifte bulundu.

29 yaşındaki oyuncu, Edin Dzeko faktörünün de etkisiyle Fenerbahçe'ye transferine sıcak bakarken, Milan ile bonservis bedeli konusunda pazarlıkların sürdüğü belirtildi.



"Fenerbahçe teklifini artıracak"

Haberin detayında, transferin 15 milyon euroluk bir teklifle gerçekleşebileceği vurgulandı ve "Fenerbahçe'nin 5 milyon euroluk bonservis bedeli teklifi kesinlikle çok düşük bir meblağ. Bu nedenle, İstanbul takımı önümüzdeki birkaç saat içinde teklifi iyileştirmeye hazırlanıyor." ifadelerine yer verildi.

Piyasa değeri 10 milyon euro olan Krunic'in, Milan ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Deneyimli futbolcu, geçen sezon Çizme ekibiyle takımla 34 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistle oynadı. Krunic, orta sahada; 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.