Fenerbahçe'den Tottenham'a kiralama teklifi!

Merkez orta sahaya 1. sınıf takviye peşinde olan Fenerbahçe, Tottenham'ın yıldız futbolcusu Yves Bissouma için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Fenerbahçe'den Tottenham'a kiralama teklifi!
Fenerbahçe'den Tottenham'a kiralama teklifi!
GİRİŞ 04.08.2023 07:17 GÜNCELLEME 04.08.2023 08:16

Son alarak Mert Müldür ve Miha Zajc transferlerini duyuran Fenerbahçe, transfer çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Fenerbahçe merkez orta saha için rotasını İngiltere'ye çevirdi.

Sarı-Lacivertli kurmayların Premier Lig'de Tottenham forması giyen Malili yıldız Yvess Bissouma için İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu bildirildi. Tottenham'ın Brighton'dan 29 milyon Euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Bissouma merkez orta saha dışında ön libero mevkinde de forma giyebiliyor. Oyuncunun menajeri ile de iletişime geçildiği ve Malİli orta sahanın Sarı-Lacivertli kulüpte oynamaya sıcak baktığı ifade edildi. F.Bahçe hem kiralama hem de satın alma opsiyon şartları için Tottenham kulübü ile pazarlık halinde.

YVES BISSOUMA KİMDİR?

Futbola ülkesi Mali'de başlayan Bissouma; JMG Bamako ve Real Bamako'da forla giydi. 2016'da Fransız ekibi Lille'e transfer olan Bissouma, 2018'de Brighton'a 16.8 milyon Euro'ya, 2022'te Tottenham'a geçti.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.