Fenerbahçe, Zajc'la 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.

GİRİŞ 02.08.2023 20:42 GÜNCELLEME 03.08.2023 09:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 2018-2019 sezonundan bu yana sarı-lacivertli formayı giyen Sloven milli futbolcu Miha Zajc’ın sözleşmesini 3 yıl uzattı.

Sloven oyuncu Miha Zajc, Fenerbahçe ile sözleşme yeniledi. Kulüpte gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Sportif Direktör Mario Branco da hazır bulundu.



TARAFTARA MESAJ

Miha Zajc, imzaların atılmasının ardından yaptığı açıklamada, “Sonunda geri döndüm ve çok mutluyum. Bir an önce takıma katılıp çalışmalara başlamak istiyorum. Umarım çok güzel bir sezon geçiririz. Taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Onlara tekrar iyi performansımı göstermek istiyorum. Her zaman arkamızda olduklarını biliyoruz. Tüm sezon bizi aynı şekilde desteklemeye devam etmelerini çok istiyoruz” dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Yabancı Türk 8 ay önce Şikayet Et
    Sizide görecez avrupada kime toslayacaksınız bakalım size bizim 23 yıldır giren çıkan iki avrupa kupası yeterde artarda gidin alın alabiliyorsanız isminin koç olması türkiyede geçer avrupada sizi takan yok
    Cevapla
  • Hakiki doğrucu 8 ay önce Şikayet Et
    Dört gözle beklenen imza nihayet atıldı. Ali Koçu kınıyorum. Niye Galatasaray gibi statta imza şöleni yapmıyorsun kardeşim.
    Cevapla
  • Hasan 8 ay önce Şikayet Et
    Fener in en buyuk 3 rakibi 1 hakemler 2 ali koç 3 hoca bunlar değişmedikçe fener şampiyon olamaz arda dan atilladan brumadan Rossi den gelen para yine çöpe atılıyor mert hakan bu takımda kaptan olarak sahaya çıkıyorsa ilk 5 fener için başarı ali koç için çok çok çok başarıdır
    Cevapla
  • Çayırova Gurmesi 8 ay önce Şikayet Et
    İyide şuan gs ligin çok üstünde kadro kurdu. Fb 2 tane en az yıldız transfer yapmalı.
    Cevapla
  • Şaşkın 8 ay önce Şikayet Et
    He he Zalgiris karşısında gördük GS yi :)
    Cevapla
  • Hakan 8 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun lig uzun kaldığı iyi oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle