Fenerbahçe iki yıldızı daha açıklamaya hazırlanıyor!

Fenerbahçe iki transferi daha bitirmek için gün sayıyor. Lyon'dan Ekambi ve Milan'dan Krunic sarı-lacivertli formayı giymeye çok yaklaştı.

GİRİŞ 02.08.2023 10:06 GÜNCELLEME 02.08.2023 10:41
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Şampiyonluğu kafaya koyan ve yeni transferlerle gücüne güç katan Fenerbahçe, takviyelere devam ediyor... Son olarak Miha Zajc ve Mert Müldür'ü renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler, bu sezon toplam 9 dış transfere imza attırdı.

LYON İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Kanarya, iki oyuncuyu daha bitirme aşamasına getirdi. Uzun süredir Lyon'dan Karl Toko Ekambi'yi kadrosuna katmaya çalışan Fenerbahçe, Fransız ekibi ile prensipte anlaştı. Sarı-Lacivertliler'in oyuncuya da teklifte bulunduğu ve beklemeye geçtiği öğrenildi. 30 yaşındaki Kamerunlu yıldıza birçok teklif geldiği ve karar verme aşamasında olduğu bildirildi.



KRUNIC'TE DZEKO FAKTÖRÜ

Sarı Kanarya'nın Milan'dan istediği Rade Krunic transferinde de sona yaklaşıldı. Kurmaylar İtalyan ekibiyle bonservis konusunda anlaşmaya vardı. Çizme devine bu transfer için 8 milyon Euro ücret ödeneceği kaydedildi.



29 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu için takım kaptanı Edin Dzeko'nun devreye girdiği ve vatandaşını Türkiye'ye gelmesi yönünde teşvik ettiği bildirildi. 2019 yılında Empoli'den transfer olan Krunic'in Milan ile 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. Kariyerinde 314 maç bulunan Krunic'in 23 golü ve 31 asisti var.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • Adem 8 ay önce Şikayet Et
    Hayaller ve hayatlar Dominguez ,Tete,Zaha ... derken nerelere geldik. Ali Koç bi git artık ya bir kaleci alamadın orta sahaya çöp doldurmaya devam. Livakoviçi Galatasaray'ın almasını mı bekliyorsun?
    Cevapla
  • Olay 8 ay önce Şikayet Et
    transfer yapcam diye bos transferler yapmayin dzeko tadic becao iyi gidiyordunuz alin livakovici yaninda petkovici
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    İkincilik garanti
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de yabancı antrenör bir halt edemez
    Cevapla
  • GS 1905 8 ay önce Şikayet Et
    İsmail senden de bir cacık olmaz ilk baştan iyi gidersin ondan sonra Topal ördek gibi iki ileri bir geri Fenerbahçe'yi anca kaliteli yabancı antrenör kurtarır ve şampiyon yapar
    Cevapla
  • Erkan 8 ay önce Şikayet Et
    İyi hocsyıda gördük inada böyle dediniz futbol cahili türkiyeyi tanıyan
    Cevapla
  • Hataylı Mustafa 8 ay önce Şikayet Et
    tffmhkk elinizden tutup sizi her sene ihya etmese Fenerbahçenin teknik direktörü olmasa bile şampiyon olur aklında olsun gsli dostum
    Cevapla
  • Ferhat 8 ay önce Şikayet Et
    Şu dünyada hasetten kötü bisey yok, Okan sampiyon yaptı ya ona kal dersin, ismail hoca gitsin, niye???? Adam inancli her defasinda takimi topladi, hoplama zıplama öle.. lanetlenmis kavim gibisiniz felaket telallari algicilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle