Miha Zajc'ın alacağı ücret belli oldu

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Miha Zajc, sarı lacivertli takımla yeniden anlaştı. Sloven orta saha oyuncusunun 600 bin Euro olan ücretinin 1.4 milyon Euro'ya çıkartıldığı ileri sürüldü.

GİRİŞ 01.08.2023 15:59 GÜNCELLEME 01.08.2023 16:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye 2018-19 sezonunun devre arasında Empoli'den gelen Miha Zajc, sonrasında Genoa'ya kiralanmıştı. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; son iki dönemde ortaya koyduğu performansla yönetimden yeni teklif alan Sloven orta saha, "Jesus kalırsa ben giderim. Daha uzun süre oynamak istiyorum" resti çekmişti.

Sözleşmesini uzatmayan 29 yaşındaki futbolcu, İsmail Kartal'ın gelişi ile kararını değiştirirken maaşına yapılan yüzde 135'lik zamla da 3 yıllık yeni imzayı attı. 

Zajc'ın 600 bin Euro olan maaşı, 1.4 milyon Euro'ya çıkartıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Buda arda gibi oynadığı maç yok doğru düzgün hep haberlerde.
    Cevapla
  • zahow 8 ay önce Şikayet Et
    buna gerek varmiydi aldik bu tarz bi oyuncu niye copluk yapiyorsunuz takimi birak oynicaginyere gitsin ne vercek fenere bu kalablikta al kaliteli bir 8 al kaliteli sag kanat bitir transferi
    Cevapla