İsmail Yüksek: Aramıza çok özel isimler katıldı

Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Zimbru karşılaşması öncesi basın toplantısında konuştu.

İsmail Yüksek: Aramıza çok özel isimler katıldı
İsmail Yüksek: Aramıza çok özel isimler katıldı
GİRİŞ 31.07.2023 19:36 GÜNCELLEME 31.07.2023 19:36

İsmail Yüksek, "İlk maça çok iyi bir konsantrasyonla başladık. Büyük bir avantaj sağladık. Ama Futbol rakibe saygısızlığı asla kaldırmaz. Biz aynı ciddiyetle başlayıp ülke puanını katkı sağlayacak galibiyet hedefliyoruz. Bu maça da hazırız." dedi.

Milli futbolcu sözlerine, "Kadromuz geniş, değerli oyuncular var. Sahadaki kimin oynadığı değil, takımın ne yaptığı daha önemli. Rekabetin takıma fayda sağlayacağını düşünüyorum" diye devam etti.

Başarılı orta saha oyuncusu son olarak, "Ben çalışmayı seven ve pes etmeyen bir oyuncuyum. Çok özel isimler katıldı aramıza. Çok pozitif katkıları oluyor. Benimle de özel ilgileniyor. Takım ve kendim için özel bir sezon olarak görüyorum. Hepimiz aynı hedefe odaklanırsak, hedeflediğimiz kupayı müzeye götürürüz." sözlerini sarf etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.