Erman Toroğlu'ndan flaş Ali Koç iddiası: Bir duyum aldım

Erman Toroğlu, Sabah'ta gündemi değerlendirdi ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için flaş bir iddiada bulundu.

GİRİŞ 29.07.2023 16:12 GÜNCELLEME 29.07.2023 16:12
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Erman Toroğlu, Sabah'ta gündemi değerlendirdi ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için flaş bir iddiada bulundu.

İşte Erman Toroğlu'nun ifadeleri:

G.Saray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur 'Belgem var. Zamanı gelince konuşacağım' dedi, sonra ses çıkmadı. Kamuoyu bekliyor.. F.Bahçe Başkanı Ali Koç ise "Seçim bitsin, Florya gerçeğini anlatacağım" dedi, bir şey anlatmadı. Laflar söyleniyor ama gerisi yok. Sizce iki taraf bir gün açıklama yapar mı hocam?

"AÇIKLAYIN YA DA KONUŞMAYIN"

"Erden Timur ile konuştum, "Sezon bitecek, geçen yılla ilgili elimde evraklar var, açıklayacağım" dedi hâlâ açıklama yok. Ali Koç çıkıyor, transferlerle ilgili aynı şekilde konuşuyor, "Biliyorum, belgeler var" diyor ama açıklama yok. Arkadaşlar ya belgeleri açıklayın ya da konuşmayın. Ama yine de Allah sizden razı olsun! Siz böyle yaptıkça bizim işlerimiz güzelleşiyor. Mesela ben ve benim gibiler Danimarka ya da İsveç'te falan olsaydık şu anda işsizdik, iş bulamıyorduk. Ama Türkiye'de işsiz kalmamız imkansız. Siz atın tutun, biz de kullanalım."

NASIL BİR SEZON OLACAK?

F.Bahçe bir yandan transfer yapıyor, diğer taraftan da sert açıklamalar. Ali Koç, "Şampiyonluk için her şeyi yapacağız" dedi. Galatasaray da yanıt veriyor. Belli ki iki takım yine karşı karşıya gelecek.. Nasıl bir sezon olacak?

"ALİ KOÇ'UN SON SEZONU"

"Kaliteli olmayan, heyecanı yüksek biz sezon bizi bekliyor. Neden? Ali Koç'un son sezonu. Bundan sonra Fenerbahçe Başkanlığı'nda kalır mı, bilmiyorum. Bir duyumum var, doğru mu değil mi bilemem ama duyum. Ömer Koç'un çok yorulduğu, artık ayrılmak istediği ve işin başına da Ali Koç'un geçeceği şeklinde... Bu bir duyum. Peki bu duyum, gerçekleşirse Ali Koç'lu Fenerbahçe şampiyon olmazsa ne olur, olursa ne olur? Onu bilme şansımız sıfır. Bekleyip göreceğiz. Yani her konuda güzel bir sezon (ama kalite olarak değil, heyecan ve tempo olarak) biz gazetecileri ve televizyoncuları bekliyor. Allah bu ortamı yaratan herkesten razı olsun! TFF de dahil.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Ysf 8 ay önce Şikayet Et
    Ali bey e bir bahane lazım giderken güzelde bulmuş bence toroğlunada bunu söylettiriyor duyum aldığım ayağına güzel senaryo bunlar giderken bahanesi olması lazım dimi
    Cevapla
  • DOĞULU 8 ay önce Şikayet Et
    Gitsin biraz da koç holdingi batırsın.
    Cevapla
  • mükremin 8 ay önce Şikayet Et
    ali kesin gidici başarılı olusa şampiyon yaparsa yoruldum şampiyon yaptım der bırakır olmazsa mecburen bıraır
    Cevapla
  • adnan 8 ay önce Şikayet Et
    sen kimin şampiyon olduğunu kesin biliyorsun bence sen de bu çarkın içindekilerdensin ne numara yapıyon
    Cevapla
  • Nerimanoğlu 8 ay önce Şikayet Et
    "Ömer Koç'un çok yorulduğu, artık ayrılmak istediği ve işin başına da Ali Koç'un geçeceği " şeklinde duyum aldığını söylüyor Bu duyum doğru ise Erman Toroğlu'na direk söylenmiş ve gündeme getir denmiş de olabilir Ali Koç başkanlığında FB futbol başarısı gösteremez ise zaten Ömer Koç şirketin başına geç demişti Toroğlu'da bahsetmişti denecek Ali Koç diplomatik tarzda başkanlığı bırakacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle