Nicolas Dominguez ile anlaşma tamam! Transferde sona doğru

Fenerbahçe, maaş teklifiyle Nicolas Dominguez'i ikna etti, Bologna ile pazarlıklar ise daraldı. Corriere'ye göre anlaşma çok yakın...

GİRİŞ 27.07.2023 13:52 GÜNCELLEME 27.07.2023 14:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Nicolas Dominguez için Bologna ile transfer görüşmeleri devam ediyor.

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, Nicolas Dominguez için Bologna'ya son olarak 10 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 10 teklif etti. Yeni transferler için kaynak arayan ve şu ana kadar sadece 3 milyon euro'luk satış yapabilen Bologna ise 20 milyon euro bedelden aşağı inerek 12 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 30 istedi.

İki taraf arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve anlaşmanın kısa sürede sağlanabileceği vurgulandı.

DOMINGUEZ FENERBAHÇE'YE EVET DEDİ

İtalya'dan Edin Dzeko ve Rodrigo Becao'yu alan Fenerbahçe'nin Nicolas Dominguez'e 3 milyon euro maaş teklif ettiği ve Arjantinli oyuncunun bu teklifi kabul ettiği de belirtildi.

NICOLAS DOMINGUEZ KİMDİR?

Futbola Velez Sarsfield altyapısında başlayan Nicolas Dominguez, 2019 yazında 8.45 milyon euro bedelle Bologna'ya transfer oldu.

Serie A'da 103 maça çıkan 25 yaşındaki Arjantinli merkez orta saha Dominguez, 4 gol atıp 6 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • hacıemmi 11 ay önce Şikayet Et
    Fener'de transfer hastalık haline geldi nereye kadar? sonra elindekileri yok pahasına elden çıkarabilmek için yırtın dur
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Crespo ya yazık edecekler hep borç batağında lar hemde har vurup harman savuruyorlar
    Cevapla
  • zahow 11 ay önce Şikayet Et
    ortasahada crespo ismail yuksek varken bu adama ne gerek var arkadas…alisveris hastalari gbiyiz yeni urun hep daha cazip geliyor…alti ustu uefada oynicaksin…al mert mulduru transferi kapa kardesim….artik o kadar para vermissin oyuncular ustune duseni yapsinlar….
    Cevapla
  • Levrock 11 ay önce Şikayet Et
    Sana ne, Ismail ve Crespo yu size satalim madem okadar begeniyorsun. Biz baskalari gibi olmayan parayla degil oyuncu satip elde ettigimiz gelirlerle transfer yapiyoruz, bir sözün varsa git onu gs ye söyle.
    Cevapla
  • zahow 11 ay önce Şikayet Et
    gs li mi? yas araligin 11-12 galiba senin de gea dedgin nenemin yasina geldi refleksleri bitti livakovic 3 hatali gol yesin irfani benden cok desteklersin…. bu kadro bu basit lige fazla bile oyuncularda aidet yok yuz tane hazir adam alsanda is cikmaz…
    Cevapla
  • Fbli 11 ay önce Şikayet Et
    Sana ne gs li ? Isinize gelir degil mi? Kaleci gerek. Livakovic veya De Gea. Ayrica cok iyi bir santrafor lazim. Dzeko nun temposu yetmez bütün sezon icin. Batshuayi de kazanilmali. Yedek olmamali hep. Bazen Dzeko yedek olmali. Jesus un sistemi daha iyiydi Türkiye icin , sadece 3lü savunma sacmaligini yapti. En güzeli 4-4-2.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle