Fenerbahçe, Miha Zajc ile anlaşma sağladı!

Fenerbahçe, sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sona eren Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc’la sözleşme yenilemek için prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe, Miha Zajc ile anlaşma sağladı!
Fenerbahçe, Miha Zajc ile anlaşma sağladı!
GİRİŞ 26.07.2023 20:01 GÜNCELLEME 26.07.2023 21:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 30 Haziran itibarıyla kulüple sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Miha Zajc’la sözleşme yenilemek için prensip anlaşmasına vardı.

2018/2019 sezonunun devre arasında Empoli'den 3.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen 29 yaşındaki Slovenyalı orta saha oyuncusu, sarı-lacivertli formayla bugüne dek 102 resmi maça çıkarken takımına 18 gol - 7 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: HABER GLOBAL
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • tuğrulbey 9 ay önce Şikayet Et
    29 yaşında satıp genç bir yetenek alınabilirdi
    Cevapla
  • Haydar erdem 9 ay önce Şikayet Et
    Bu adam güzel bir adam iyide topçu fakat FB duygusallık tan ziyade daha üst düzey BJK ve GS in orta saha ve forvetleriyle başa çıkacak birazda rakibi ısırıcı bıktıran oyundan düsurecek iyi bir ön libero ya ihtiyaç var zenginin parasını alma canını al derler doğru valla 5 senedir ucuz topçu alacağım diye koskoca FB rezil rüsva ettin başkan inşallah bu sene hata yapmaz.
    Cevapla
  • Ahmet Çağdaş 9 ay önce Şikayet Et
    Miha zaysın Fenerbahçe ile tekrar anlaşmasına çok sevindim
    Cevapla
  • Fenerbahçe 9 ay önce Şikayet Et
    Bu adam güzel bir insan ancak Fenerbahçe'nin şampiyon yapacak kişi değil. Tartışmasız isimler alınmalı. Yanlış karar. Bu zamana kadar başka yerden sözleşme aradı kimse istediği parayı vermedi...
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Çok yerinde bi karar.Takımın dinamosu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle