Fenerbahçe'de gündem Ekambi ve Traore!

Fenerbahçe, kanat transferi için Karl Toko Ekambi ve Adama Traore'ye yöneldi. Ekambi için Lyon'dan cevap beklenirken, Traore'nin ise beklentileri araştırılıyor.

GİRİŞ 24.07.2023 14:12 GÜNCELLEME 24.07.2023 16:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertliler, kanat takviyesi için alternatif isimlere yöneldi.

Yönetim, resmi teklif yaptığı Karl Toko Ekambi için Lyon'dan cevap bekliyor. Fransız ekibi, Arap Yarımadası'ndan daha yüksek gelir elde etme ihtimaline karşı beklemede.

Fenerbahçe'nin listesindeki bir diğer isim de Adama Traore. Serbest oyuncu statüsündeki 27 yaşındaki futbolcunun beklentileri araştırılıyor.

İspanyol kanat oyuncusunun La Liga ve Serie A'dan da talipleri var. Traore, geçen sezon Wolverhampton formasıyla 40 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe, daha önce Dzeko, Kent, Djiku, Becao, Szymanski, Tadic, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz'ı kadrosuna katmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bu sene yine hüsran elde iki üç ise yarar oyuncu vardı sattılar. derleme Toplam bir takım kurmaya çalışıyorlar. al sat ile başarı gelmez.
    Cevapla
  • zahow 9 ay önce Şikayet Et
    adama bos bir kas kutlesi futbolcu denmez trde bir mac oynar 5 mac yatar…bize gelecek vadeden oyuncu lazim avrupa kuluplerinde gelecek hedefleyen isim lazim…. yani birazcik scouluk lazim..pereriaya 2 milyon euro verin siz cozemiyosaniz adam size bulsun…
    Cevapla