Fenerbahçe'den Emre Can sürprizi!

Mert Müldür için ısrarını sürdüren sarı-lacivertlilerin, mavi kartla oynayabilecek Dortmund'lu Emre Can için de nabız yokladığı öğrenildi.

GİRİŞ 22.07.2023 08:33 GÜNCELLEME 22.07.2023 12:23
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Arda Güler ve Altay/İrfan Can sonrasında bu bölgelerde yabancı oyuncular kullanılacak. Teknik heyet, Ferdi’nin ardından orta sahaya İsmail Yüksek’i hazırlarken yurt dışından yerli transferler için girişimler sürüyor.

F.Bahçe transferleri ile takımı yeniden kurarken yerli oyuncu problemi ile karşı karşıya kalındı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kafasında 8+3 kuralında ilk 11'e yazabileceği iki oyuncu bulunuyor. Edin Dzeko, Ryan Kent, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Alexander Djiku ve Rodrigo Becao gibi yabancı transferleri yapan sarı-lacivertliler Livakovic konusunda da küçük detayları halletmeye çalışıyor. Geçen sezon Altay ve İrfan Can ile kaleyi kapatan ancak bu sezon Livakovic'i alarak bu alanı yabancı oyuncu ile sürdürmek isteyen yönetim, Arda Güler'in boşluğunu da Szymanski ile doldurdu. Geçen sezona göre banko isimlerden sadece Ferdi Kadıoğlu sağ bekte yer alırken orta sahaya da yerli oyuncu kullanma zorunluluğu kapıya geldi çattı.

EMRE CAN İÇİN NABIZ YOKLANDI

Kalede, savunmada, orta sahada ve forvette yabancı oyuncu çokluğu olan Kanarya'da İsmail Yüksek'e şans doğdu. Teknik direktör İsmail Kartal'ın, Ferdi'nin ardından ikinci yerli olarak aklındaki ilk isim İsmail Yüksek. Ön liberoda 24 yaşındaki oyuncunun görev alması bekleniyor. Sassoulo'da forma giyen Mert Müldür için ısrarını sürdüren sarı-lacivertlilerin, mavi kartla oynayabilecek Dortmund'lu Emre Can için de nabız yokladığı öğrenildi.

YERİ GARANTİ YABANCI İSİMLER

>>Kaleci (Livakovic)
>>Becao
>>Peres
>>6 numara transfer
>>Tadic
>>Szymanski
>>Kanat transferi
>>Dzeko

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Morelli 9 ay önce Şikayet Et
    Bu haber yapanlara kiziyorum biz elin kulublerini goge cikeriyoruz milli kuluplerimizi sinek gibi goruyoruz yakistimi size neymis dunya devi dunyaca unlu gibi termler kullaniliyor yav bide milli kulublerimiz icin bu termleri kullansaniza nerde yasiyorsunuz aydami yoksa jupiterdemi size diyorum haberciler uyumayin sanki yeryuzu delindi
    Cevapla
  • Morelli 9 ay önce Şikayet Et
    Zaten yabanci ulkeden kim gelirse gelsin sisiriyoruz neymis dunyaca unlu kulupden gelmis yav neden hep turk olmayan kulupleri buyutuyoruz sanki bizim hic bir degerimiz yokmus gibi haber yapiyorsunuz gerek yok boyle mesnetsiz soylemleri term leri bir cikarin turkcemizden hakaret gibi goruyoruz birakin bunlari normal haber yapin
    Cevapla
  • Mert 9 ay önce Şikayet Et
    Mert gelirse bir sonraki seneye Akhisar ‘da oynar umarım Mert böyle bir yanlışa düşmez
    Cevapla
  • MuhammedAli 9 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar adam Dortmund München Juventus gibi takimda oynamis tabiki dünyaca ünlü abartmasaniz? Sevmiyoruz ayri bisey alman gibi
    Cevapla
  • Hiko 9 ay önce Şikayet Et
    Ünlü, ünsüz yarışması
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle