Aziz Yıldırım'ın o anları sosyal medyada paylaşıldı!

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Bodrum- İstanbul seferini yapan uçakta çıkan tartışmada, araya girerek tarafları sakinleştirdi.

GİRİŞ 17.07.2023 20:17 GÜNCELLEME 17.07.2023 20:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Muğla’nın Bodrum ilçesinden İstanbul’a giden yolcu uçağında tartışma çıktı. Bu sırada uçakta bulunan eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yolcuları sakinleştirmeye çalıştı. O anlar cep telefonuyla kaydeden bir yolcu, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüntülerde, tartışma yaşayan bir yolcunun yanına giden Aziz Yıldırım, onu sakinleştirmeye çalıştı. Ancak yolcunun tartışmaya devam ettiği görüldü. Bunun üzerine Aziz Yıldırım, "Bak biz bu kavgaya bulaşmayalım. Huzuru bozuyorsunuz. Bizi bulaştırmayın bu kavgaya. Ayıp ya" dedi. İş insanı Yıldırım'ın araya girmesiyle tartışma son buldu. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • doğrucu 9 ay önce Şikayet Et
    biz eskiden daha kavgacı bir millettik şimdi daha nadir böyle olaylar
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    GS'lı olarak tebrik ederim baskani.Bu arada yıldırım aşiretindedir kendisi.Paradan ziyade yetisme tarzi,aga gibi olusundan
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Yav şu adamı havalandırmayın. Sen kimsin kardeşim de millete hava atıyorsun. paran olmasa domatese çekirdekşin
    Cevapla
  • Mehmet 9 ay önce Şikayet Et
    Mafyatik tavırlar, kibir, gösteriş. Bunların gerçek yüzü bu.
    Cevapla
  • reis 9 ay önce Şikayet Et
    hiçde sakinleştirmiş gibi gözükmüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle