Fenerbahçe, Dursun Özbek'i yalanladı!

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in gündeme taşıdığı konu üzerine sosyal medya hesabından 1959 öncesi Türkiye Şampiyonlukları ile ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe, Dursun Özbek'i yalanladı!
Fenerbahçe, Dursun Özbek'i yalanladı!
GİRİŞ 17.07.2023 19:49 GÜNCELLEME 17.07.2023 20:03
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Spor Kulübü, sosyal medya hesabından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarının ardından 1959 öncesi Türkiye Şampiyonlukları ile ilgili açıklama yaptı. 

Dursun Özbek konuyla ilgili olarak "40 sene önce alınmış bir kararı bugün yeniden gündeme getiriyoruz. Daha önceki federasyonlar hiç incelemedi mi hangi şampiyonlukların geçerli olduğunu?" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe ise bu açıklamalara sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi. Sarı-lacivertli camia, açıklamasında TFF'nin daha önce böyle bir karar almadığının altını çizdi.

İşte o açıklama:

"Son günlerde, aynı kulübün belli isimlerince gündeme getirilen Fenerbahçemizin 1959 öncesi Türkiye Şampiyonlukları ile ilgili daha önce TFF’ye başvuru yaptığı ve bu başvurunun Tahkim Kurulu tarafından reddedildiği gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün iddia edildiği gibi geçmişte bu konu hakkında Türkiye Futbol Federasyonu’na ne başvurusu olmuştur ne de ‘OLMAYAN’ bu başvuru Tahkim Kurulu tarafından reddedilmiştir.

Şanlı tarihimizin yazılmasında pay sahibi olan, alın teri döken tüm efsanelerimizin emeklerine sahip çıkmak için attığımız hak arayışımız sonuna kadar devam edecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'yi kızdıracak sözler! 'Gönlünü yapmak için...'Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'yi kızdıracak sözler! "Gönlünü yapmak için..."

DURSUN ÖZBEK NE SÖYLEMİŞTİ?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF'nin aldığı kararı eleştirirken Fenerbahçe'yi kastederek "40 sene önce alınmış bir kararı bugün yeniden gündeme getiriyoruz. Daha önceki federasyonlar hiç incelemedi mi hangi şampiyonlukların geçerli olduğunu? Burada söylenen şu; 'Daha önceki yönetimler bu işi doğru yapmamış, onlar hata yapmıştı, biz işin doğrusunu yapalım' diye alınmış bir karar. Federasyon'un şapkasını önüne koyup tekrar düşünmesi lazım. Federasyon bazılarının gönlünü yapmak için karar almaz. Galatasaray olarak bu kararı kınıyoruz. " ifadelerini kullanmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 85
  • Kartal 9 ay önce Şikayet Et
    Haksız şampiyonluklarla yıldız üstüne yıldız takan takım lige adalet dağıtıyor :)
    Cevapla
  • Baybars 9 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç ile Kılıçdaroğlu arasındaki 5 benzerliği bulunuz
    Cevapla
  • Farozlu 9 ay önce Şikayet Et
    Aliş baktı gsye yetişemeyecek bari 4 kişilik ligin şampiyonluklarını almaya çalışayım diye uğraşıyor olay bu.
    Cevapla
  • Özkan 9 ay önce Şikayet Et
    Fener aglamaaaaaaa
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    cim bom bunları ne hallere soktu.tebrikler gs.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle