Jesus: Arda, benim sayemde Real'e gitmeyi başardı!

Fenerbahçe'den ayrılıp Al-Hilal'in başına geçen teknik direktör Jorge Jesus, Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki yıldız futbolcu Arda Güler hakkında flaş ifadelerde bulundu.

Jesus: Arda, benim sayemde Real'e gitmeyi başardı!
Jesus: Arda, benim sayemde Real'e gitmeyi başardı!
GİRİŞ 15.07.2023 14:51 GÜNCELLEME 15.07.2023 15:40
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Al-Hilal'in başına geçen Jesus, Arda'nın Real Madrid'e transferinde en büyük pay sahibinin kendisi olduğunu söyledi.

"BENİM SAYEMDE REAL MADRID'E GİTTİ"

Portekizli çalıştırıcı, "Benim sayemde Real Madrid'e gitmeyi başardı. Bunu o da biliyor. Doğru zamanda doğru maçlarda yeterli süreyi verdiğim için kendini gösterme fırsatı buldu. Ona doğru futbol oynamayı öğrettiğim için mutluyum" dedi.

FENERBAHÇE TARAFTARI TEPKİ GÖSTERDİ

Jorge Jesus'un Arda Güler hakkındaki açıklamalarının ardından Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada Portekizli teknik adama tepki gösterdi. Sarı-Lacivertli taraftarar Jorge Jesus'un Arda Güler'e yeterli süreyi vermediği görüşünde birleşti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 73
  • Ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    Jesus doğru zamanda ve doğru yerlerde ardayı oynattı 17 yaşındaki bi oyuncuyu yem etmek çok kolay taraftarın önüne koymak hele de çocukta bu yeteneğini kullanarak süre aldığı anlarda rüştünü ispatladı doğruda yere gitti
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    hayır ben öğretim küçükken mahaleden geçirken küçük Arda bana ,," abi bana bir iki numara öğret" derdi bende ona fasolu orta ve topuk pasları gibi teknik hareketleti öğretim. evet benim sayesinde Real Madride transfer oldu
    Cevapla
  • Ülker 9 ay önce Şikayet Et
    Taraftar baskısı olmasaydı sen ardayı beş dakika bile oynatmazdin.
    Cevapla
  • Ulan dede 9 ay önce Şikayet Et
    Madem okadar bilgesin niye takımı şampiyon yapamadın diye sorarlar adama...
    Cevapla
  • Aslan 9 ay önce Şikayet Et
    Sen topdan,futbolcudan Anliyorsan,bende arda gulerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle