İşte Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i! Anlaşma sağlandı

Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu renklerine bağlayan sarı-lacivertliler, Dinamo Moskova forması giyen Polonyalı futbolcu Sebastian Szymanski ile her konuda anlaşma sağladı.

GİRİŞ 10.07.2023 13:08 GÜNCELLEME 10.07.2023 13:08
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, bir süredir gündemde olan Sebastian Szymanski'nin transferini bitirdi.

Fenerbahçe'nin uzun süredir görüştüğü ve Galatasaray'ın da devreye girip pazarlık yaptığı Polonyalı on numara için gerçekleşen derbide kazanan Kanarya oldu.

Sarı-lacivertliler, oyuncuyu ezeli rakibine kaptırmamak için işi çabuk tuttu.

Dinamo Moskova'ya teklif ettiği bonservisi 11 milyon Euro net + 4 milyon Euro bonuslar şeklinde revize eden F.Bahçe, 24 yaşındaki futbolcuya da yıllık 2.5 milyon Euro ücretten 4 senelik mukavele önerdi.



MENAJERİ TÜRKİYE'YE DAVET EDİLDİ

İki tarafla da anlaşılırken, Szymanski'nin menajeri Türkiye'ye davet edildi. Pazar günü İstanbul'a gelen menajerle son detaylar da görüşüldü ve el sıkışıldı. Fenerbahçe, Arda Güler'in boşluğunu yıldız isimle doldurdu.

Bonservisi Rus kulübünde olan ve geçen sezon Feyenoord'da kiralık oynayan Szymanski, 40 karşılaşmada 10 gol, 8 asistlik performans sergilemişti.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 38
  • tutar 9 ay önce Şikayet Et
    szymanski bonservisi yüksek diya alınmazsa kralık dahi olsa fb de oynamalı.çok yönlü etkili bir oyuncu. 10 numara 5 yıldız oyuncu. 1 yıl kiralık 2. yıl opsiyonlu olabilir. 2. yıl 5 m euroya alınabilir.
    Cevapla
  • ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    Umut nayir, Djiku dan donra bu oyuncuyu da Fener malesef GS mizin elinden söktü aldı. Hayırlı olsun. GS de artık Taylan Cica Emre Berkan Morutan ile yola devam malesef
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Şu spor yazar ve yorumcularının; insan içine çıkacak yüzleri yok ama deri manda derisi mübareklerin. Kalemlerini amigo gibi kullanmayanı yok gibi... hani bu polonyalıyı: FB nin elinden ciger kapar gibi rumların kurdugu takım kapmıştı. Fb ye elince vay be ellerini çabuk tutmuşlar. Gs eli armut mu topluyordu. Utanmadan anlayanını bir gün tesbit edeyim; azı dişimi kıracagım....
    Cevapla
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    Sana tavsiyem spor haberlerini tek bir kaynaktan takip etme. Bu polonyaliyla basindan beri sadece Fenerbahce ugrasiyor, GS sonradan sadece Fiyati yükseltmek icin araya girmis. GS en ahlaksiz Kulüb sen simdi kalkmis yine magduru oynuyorsun, asil sizde hic utanma yok o yüzle nasil disari cikiyorsunuz ?
    Cevapla
  • Kuş Kaffa 9 ay önce Şikayet Et
    Yen i Arda Güler'se Real Madrid niye görmemiş? Çok yüksek paralar, devlet işte bu gibi işlerden yüksek vergi alsa işçi emeklisine belki %25 ten fazla zam verirdi :))
    Cevapla
  • Erdal 9 ay önce Şikayet Et
    Vay be bütün Avrupa kulüplerinin gözü kör olmuş fb buldu
    Cevapla
  • baba vanga 9 ay önce Şikayet Et
    tebrik ederim erdal bey
    Cevapla
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    Kim Min Jae dede ayni paranoid yorumlari yaziyordunuz cocuk gecen hafta Bayern Münihe transfer oldu. Sizin ruh sagliginiz yerinde degil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle