Ukrayna'dan Fenerbahçe için şok açıklama! "Şerefsiz ve vicdansız..."

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, Fenerbahçe'nin Rusya'da bir hazırlık turnuvasına katılmasına büyük tepki gösterdi.

GİRİŞ 08.07.2023 16:33 GÜNCELLEME 09.07.2023 11:15
Bu Habere 379 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Rusya'da bir hazırlık turnuvasına katılmasına Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'den oldukça sert bir tepki geldi.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

"İstanbul'daki maçta taraftarlar Avrupa'nın en büyük sadistinin ismini bağırdığında kulüp olarak sustunuz. Bunun nedeni artık çok açık.

Gazprom'un kanlı parası sizin için her şeyi gölgede bıraktı. Sizi şerefsiz ve vicdansız bıraktı. Rus füzeleri her gün Ukraynalıları öldürüyor. Tüm dünya bu saldırganlara karşı birleşti ancak sizin kulübünüz terörizmin kanlı parasını kabul etti.

UEFA ve FIFA, Rus kulüplerini uluslararası turnuvalarda men etti. Siz ise para için saldırganlarla turnuvaya katılıyorsunuz. Hiçbir şey bu adımı aklayamaz. Hiç para, bu utanç verici davranışınızın ve ahlaksız vasıflardan yoksun katillere gidişinizi ödeyemez.

Tüm dünyaya söylemekten korkmuyoruz: Katillere Ukrayna topraklarında kanlı hasadı sürdürmeleri için yardım ediyorsunuz. Onlarla birlikte oynuyorsunuz ve 21. yüzyılın ana kötülüğünü meşrulaştırıyorsunuz.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde onur yok, utanma yok, vicdan yok! Yazıklar olsun size!"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 379
  • Ali taşdan 9 ay önce Şikayet Et
    Rusyanin dibine abd füze rampasini kuran siz amerikanin kucağına oturan siz en yakın akrabaniz olan ruslara her türlü hainliği yapan siz sonra ruslar katil sizler melek.suriyedeki parali katillerinizi unutmadık...beter ol ukrayna emi
    Cevapla
  • Mahmud 9 ay önce Şikayet Et
    elin yabancı takımı bile feneri çözmüş.Tebrikler Ukrayna.
    Cevapla
  • ppm 9 ay önce Şikayet Et
    Bize patriotları,uçakları satmayan,embargolar indirenlerle,PKK'yı Fetö'yü besleyenlerle mi birlikte yürüyecektik Ukrayna...?? Rusya yardımlarını hiç esirgemedi,Akkuyu nükleer santraline laf at bakalım yüreğin yetiyorsa ayrıca Yunanistan'a Mora Türk'lerine yaptıklarınızın aynını Rus'lara da yapalım beraberce teklif gönderenler sizler değilmisiniz !?!?!
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    sonuna kadar haklı fener. Kimle maç yapacağımıza onlarmi karar verecek.
    Cevapla
  • ilker 9 ay önce Şikayet Et
    Ukrayna'nın yaptığı bu açıklamayı doğru bulmuyorum bir beşiktaşlı olarak çok yanlış bir yaklaşımda bulunuyor kendileri sütten çıkmış ak kaşık değiller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle