Atilla Szalai için Almanya'dan talip! İşte teklif edilen rakam...

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai'ye Bundesliga ekiplerinden Union Berlin talip oldu. Alman temsilcisinin Fenerbahçe'ye 10 milyon eurounun üzerinde bir teklif yaptığı iddia edildi.

Atilla Szalai için Almanya'dan talip! İşte teklif edilen rakam...
Atilla Szalai için Almanya'dan talip! İşte teklif edilen rakam...
GİRİŞ 07.07.2023 21:20 GÜNCELLEME 07.07.2023 22:01
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı.

Transferler için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe, Alman ekibi Union Berlin'den Macar stoperi Attila Szalai için teklif aldı.

A spor'un haberine göre; Sarı-lacivertli ekip, Bundesliga temsilcisinden Szalai için 10 milyon euronun üzerinde bir teklif aldı. Haberde, Macar oyuncunun transferinde kullanılmak üzere bonusların da hazırlandığı öne sürüldü.



KARAR ALİ KOÇ'UN

Başkan Ali Koç transfere onay verirse Attila Szalai, Rusya kampına katılmayacak ve rotasını Almanya'ya çevirecek.

Fenerbahçe, 9-15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenecek Pari Premier Cup Turnuvası’na katılmak üzere yarın Rusya’ya hareket edecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    Perez in yanina yabanci bi baba sag stoper bir tanede genc potansiyel bir yabanci stoper lazim . Atilla Fenerbahcede ilk geldigi sezon muhtesem oynadi sonra buraya adapte oldu ve performansi düstü, onu yavas yavas yollamak lazim yoksa ilerde 10 milyon bile vermezler. Kendisi iyi stoper ama üclü savunmada arkadan oyun kurmayi beceremiyor özellikle ön tarafta pres yapan takimlara karsi
    Cevapla
  • zahow 9 ay önce Şikayet Et
    sayin futbol dehasi luan peres 2022-2023 de 20 25 mac oynamis atilla 58 mac oynamis ligin yarisindan fazla yatan adam perez nasil kral defans oluyor ??
    Cevapla
  • HAMDİ 9 ay önce Şikayet Et
    Hemen satın..ikinci lig topçusu..arkasına atılan her top tehlike,stoper dediğin rakibi ısıracak ve forvet senden korkacak..Bizim fenerin kaleci ve defansı ikinci lig seviyesinde.
    Cevapla
  • alexde souza 9 ay önce Şikayet Et
    umut nayır nerede hani fenerbahçedeydi geldiydi nerede bu umut nayır gelsin artık gündemden düştü bir anda artık söylemiyolar bile açıklasana artık sayın yönetim umut nayırı belkide eyüpspor başkanı fenerbahçeye vermekten vazgeçti oyuncuyu nede olsa koyu galatasaraylı kendisi sayın murat başkanın o yüzden olabilir
    Cevapla
  • zahow 9 ay önce Şikayet Et
    macaristan milli takiminda şov yapan adami fenerde korelltik yanina bir duzgun defans alamadik bu adamin piyasasi minumum 40 50 milyon euro su adami. yanina perez gibi serdar gibi samet gibi cop degil lugano tarzi defans al duvari izle sonra
    Cevapla
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    futboldan bir gram anliyorsan bende Deveyim Deve. Lugano , Szalai ikilisi berbat bir ikili olurdu. Oyunu kim kuracak, Atilla nin ayagi kötü Luganoda arkadan iyi oyun kuramiyordu. Perez e cöp demen baya abes. Atilla nin Milli Takim performansi seni kör etmis, ama FB defansindaki sorunun Atilla oldugunu göremiyorsun. Macarlar 3 lü savunmayla oynuyorlar Atilla sol stoper olarak oynuyor.
    Cevapla
  • alexde souza 9 ay önce Şikayet Et
    ya bizim umut nayır vardı fenerbahçede idi ne oldu son durum ne hiç ne söyleyen var ne eden var hani fenerbahçeye geldiydi nerede açıklayın fenerbahçe umut nayırı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle