Fenerbahçe'den Arda Güler tepkisi! Milli Takımlar'ın paylaşımı gündem oldu

Fenerbahçe, Real Madrid'e sattığı Arda Güler'le ilgili Milli Takımlar sayfasının yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Fenerbahçe'nin Arda Güler cevabı kısa süre içinde büyük etkileşim aldı.

Fenerbahçe'den Arda Güler tepkisi! Milli Takımlar'ın paylaşımı gündem oldu
Fenerbahçe'den Arda Güler tepkisi! Milli Takımlar'ın paylaşımı gündem oldu
GİRİŞ 06.07.2023 18:48 GÜNCELLEME 06.07.2023 18:48
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in yeni sezonuna şampiyonluk parolası ile hazırlanan Fenerbahçe, takımın göz bebeği Arda Güler'i 20 milyon Euro bonservis + 10 milyon Euro bonus ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında Real Madrid'e sattı.

Arda Güler'in Madrid ekibine transferi uluslararası ve yerel basında büyük yankı uyandırırken milli futbolcu ile ilgili sosyal medyada da binlerce paylaşım yapıldı.

FENERBAHÇE'DEN TEPKİ

Twiter'da Arda Güler'i tebrik edenlerden biri de Milli Takımlar sosyal medya hesabı oldu. Ancak söz konusu hesaptan yapılan paylaşımda Fenerbahçe ibaresinin yer almaması Sarı-Lacivertli kulübün tepkisine sebep oldu.

Fenerbahçe, sosyal medya hesabından Milli Takımlar'ın paylaşımını alıntıladı ve 'düzeltme' adı altında yeni bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım kısa süre içinde büyük etkileşim aldı.

İşte o paylaşım:

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • medeni 9 ay önce Şikayet Et
    hem milli hem yerli hem çalışkan ardayı kıskananlar çatladı patladı.önemli olan futbolcu yetiştirip satmak.ismini tüm dünyaya duyurmak.hayırlı olsun
    Cevapla
  • ARZINCAN 9 ay önce Şikayet Et
    verin fenere bir yıldız daha madride topçu göndermiş
    Cevapla
  • doğrucu 9 ay önce Şikayet Et
    çok iyi yaptın arda ali koçun olduğu bir fenerde seni harcarlardı
    Cevapla
  • Metin 9 ay önce Şikayet Et
    Daha önce Avrupaya gidenler ne yapmış? 35 maçta 6 gol bu mu başarı?
    Cevapla
  • can ali 9 ay önce Şikayet Et
    eline fırsat geçmiş gitmesemiydi , gidenler ne yapmışmış bu kadar ezik olmayın , elin yabancısı gelip de onuda yapamıyor ya
    Cevapla
  • mersinli 9 ay önce Şikayet Et
    Arda Gülerin İspanyaya gitmesi Ali Koç un becerisizliği 1 sene daha tutsaydın 50 milyona satardın çaıkmışsın Ardayı suçluyorsun Sizlerin yüzünden bende dahil Fenerbahçeyi terk ettik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle