Fenerbahçe ve Arda Güler'den duygusal mesajlar!

Fenerbahçe ve Arda Güler, Real Madridin transferi rsmi olarak duyurmasının ardından veda mesajları yayınladı.

GİRİŞ 06.07.2023 16:20 GÜNCELLEME 06.07.2023 18:32
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den Real Madrid'e giden Arda Güler, sarı-lacivertlilere veda etti.

İşte genç oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

"Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe'ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım.


Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu.

Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe."


FENERBAHÇE'DEN DUYGUSAL MESAJ!

Fenerbahçe Kulübü, İspanya ekibi Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler'e teşekkür ederek, veda mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan "Yolun açık, şansın bol olsun Arda Güler" başlıklı açıklamada, "Bazılarımız için hayatımızın en unutulmaz anlarından biridir, bir futbolcudan fazlasını izlemek. 10'un bir kulüp ve bir camia için bir futbolcudan çok daha fazlası olduğunu görmek, yaşamak. İşte Arda bizim için onlardan biriydi." denildi.

Arda'nın altyapısından yetiştiği Gençlerbirliği'nden 2019'da "Çocukluk aşkım" dediği Fenerbahçe'ye transfer olduğu hatırlatılarak, şu ifadeler kullanıldı:

"2021 yılında profesyonelliğe adım atmış, hayalini kurduğu Saracoğlu'nun çimlerine basma vakti gelmişti. Milyonları aynı duyguda buluşturan eşsiz bir hikaye başlıyordu. 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-off turunda HJK Helsinki'yi 1-0 mağlup ettiğimiz maçın 67. dakikasında oyuna giren genç yeteneğimiz, ilk çubuklu sevincini milyonlarla birlikte yaşadı. O gün, henüz 16 yaşındayken pek çoğunun 'orkestra şefi' diye tanımladığı Arda, unutulmaz pasların, akıllara kazınacak gollerin kahramanı olmaya adayım diyordu."

Arda Güler'in 13 Mart 2022'de Alanyaspor karşısında sarı-lacivertli formayla ilk golü attığı vurgulanarak, şu görüşlere yer verildi:

"O günden sonra çubuklumuzla kariyer basamaklarını hızlıca tırmanan Arda; parmak ısırtıcı ayak-topuk mahareti, saha içerisinde topu ayağına aldığı andaki öz güveni, sebatlı mücadelesi, meşin yuvarlağa olan bağlılığı sayesinde futbol ikliminin son yıllarda gördüğü çok yönlü, çok katmanlı oyuncuların başında gelmesinin de ötesinde yeşil sahalarda Fenerbahçe formasıyla gencecik bir yeteneğin doğuşunu tüm ülkemize izletti. Yükselen grafiği ve eşsiz potansiyeli ile A Milli Takım kapısını da aralayan genç yeteneğimiz, Çekya ile oynanan özel maçta ilk kez A milli formayı giydi. Galler ile oynanan 2024 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında kaydettiği golle A Milli Takım tarihinde resmi maç golü atan en genç oyuncu olarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı."

Veda açıklaması, şöyle tamamlandı:

"Şimdi Gerçekler Hayallerimizden de Güzel, sloganımızla Fenerbahçe'mize resmi imzayı attığı, sözlerini 'İyi ki Fenerbahçe' diye tamamlayarak milyonlara umut olduğu, her bir Fenerbahçeli'nin içini ısıttığı o gün, bizim için bambaşka bir mutluluk oldu. Bugün, bu güzel hikaye buruk bir gururla son buluyor ve senin için bir dünya devinde yeni bir hikaye başlıyor. Türkiye'nin en büyük spor kulübü olan Fenerbahçe'nin Ardası, dünya devi Real Madrid'e 'Merhaba' diyor. Bu güzel ülkenin milli bir değeri, sporcu nesillerin, sporla yetişen geleceğin yegane yuvası olan Fenerbahçe ve milyonlarca taraftarı adına 'Her şey için teşekkürler Arda.' Başarıların, dün ve bugün olduğu gibi yarınlarda da hep gururumuz olacak. Yolun açık, şansın bol olsun."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 44
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    gelmeye sıcak bakıyor djdjdjdj
    Cevapla
  • yunus 9 ay önce Şikayet Et
    Cocukluk aski, daha fazla kazanana kadar... Sporla pek aram yok.sevmemde anlamamda.ama boyle basit kelimelerle kandirmayin. Azcik az olsaydi,ama cocukluk askinda kalsaydin madem.
    Cevapla
  • Gurup Zerdali 9 ay önce Şikayet Et
    Kocaman bir balon... fenerli olarak gitmen mutlu etti ... İyi kazık attık real e ... bay bay canım
    Cevapla
  • Vatansever 9 ay önce Şikayet Et
    Bu ali koç nasıl iş adamı bu beceriksizlikle nasıl yönetiyor koskoca şirketi 17.5 yazacağına 50 milyon 100 milyon euro yazsana bedava gönderdin çocuğu adamlar seyret 1 milyar euro yazacaklar serbest kalma maddesine
    Cevapla
  • Ysn ysn 9 ay önce Şikayet Et
    Arda bey ekmek yediğin takıma güzel bir para kazandursaydın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle