Suat Serdar, Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken, Hertha Berlin forması giyen orta saha oyuncusu Suat Serdar ile anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

GİRİŞ 06.07.2023 10:23 GÜNCELLEME 06.07.2023 10:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Orta sahaya yerli bir oyuncu takviyesi yapmak isteyen sarı-lacivertliler, Hertha Berlin forması giyen Suat Serdar'la görüştüğü ve her konuda anlaştığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin şimdi Alman ekibiyle irtibata geçtiği ve 2 milyon euro bonservis önerdiği de gelen bilgiler arasında. Hertha ile anlaşma sağlandığı an Suat Serdar da kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan imzayı atacak.

Suat Serdar geçtiğimiz yıl Alman ekibiyle 33 maçta 4 gol 2 asist kaydetti.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • meraci83 9 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş şu Fener de orta saha oyuncu transfer hastalığı hiç bitmiyor. Alıyor, nadasa bırakıyor sonra sessiz sedasız çocuklar kaybolup gidiyor. Yahu dünyada Fener kadar futbolcu değirmeni olan büyük bir kulüp var mıdır?
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Serdar dursunun ortasaha versiyonu
    Cevapla
  • Mehmet 9 ay önce Şikayet Et
    Yabancı kuralına takılacak saçma transfer
    Cevapla
  • Geseyalamasyonu 9 ay önce Şikayet Et
    Ya bu nasıl haber? Hiçbir FENERBAHÇE muhabirleri yazmamış , ama fotomaçın haberini kaynak almak nedir gese yalakası? Yala yala bitiremedin şu geseyi şiporeditörçükü
    Cevapla
  • akıncı 9 ay önce Şikayet Et
    fatsa lı
    Cevapla