İtalya'dan sürpriz iddia! Arda'nın yerine Juve'den geliyor

Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılma ihtimalini göz önüne alan sarı lacivertli yönetim, Juventus'un genç yeteneği Kenan Yıldız'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

GİRİŞ 05.07.2023 14:54 GÜNCELLEME 05.07.2023 15:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den Arda Güler'in ayrılığının resmileşmesi beklenirken, bu futbolcunun alternatifi için transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı lacivertlilerin, Juventus'un altyapısında forma giyen Kenan Yıldız'ı gündemine aldığı iddia ediildi.

FENERBAHÇE'DEN KENAN YILDIZ'A 10 MİLYON EURO

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, 18 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euroyu gözden çıkardı. Kenan'ın teklife sıcak baktığı belirtilirken, genç yeteneğin Juventus'un yeni sportif direktörü Cristiano Giuntoli ile görüşerek kendisiyle ilgili gelecek planlarını öğrendikten sonra net bir karar vereceği öne sürüldü.



45 MAÇTA 15 GOL 7 ASİST

Türk futbolcunun siyah beyazlı takımla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 2022 yazında Bayern Münih'in altyapısından transfer edilen Kenan Yıldız, geçtiğimiz sezon 45 resmi maçta 15 gol, 7 asistle oynadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • turan 10 ay önce Şikayet Et
    kenan yıldız piyasa değeri 1 m euro neden 10 m euro verilecek. en fazla 2 m euroya alınmalı.
    Cevapla
  • İsmail 10 ay önce Şikayet Et
    Ula ağzı olan konuşuyor arda gitti gönderilmedi kalın kafalar
    Cevapla
  • Osman45 10 ay önce Şikayet Et
    Iyi futbolcu olsa juve birakmaz
    Cevapla
  • Ali Eren 10 ay önce Şikayet Et
    Ali Koc komedisi devam ediyor.Arda 2-3 yıl sonra satılsa 100 m den aşağı gitmezdi.Aceleniz ne? İlk defa ciddi bir balık tutmuşken?
    Cevapla
  • Atilla 10 ay önce Şikayet Et
    Sen arda gibi bir yeteneği elinde tutmak için çaba sarfetme, ondan sonra git ne olacağı nasıl oynacağı belirsiz olan adamlara milyonlarca euro para öde. Bu yönetim tam bir beceriksizler tayfası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle