Perisic'in Fenerbahçe'den istediği dev maaş!

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Ivan Perisic, kulübü Tottenham'ın bonservis bedeli istememsi üzerine maaş ve imza bedelini yükseltti.

GİRİŞ 04.07.2023 14:48 GÜNCELLEME 04.07.2023 15:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile adı anılan Ivan Perisic ile ilgili gerçekler ortaya çıktı. Geçen sezonu Tottenham ile geçiren ve sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan 34 yaşındaki Hırvat oyuncu için İngiliz ekibi bonservis istemeyeceğini iletti. Bu kolaylığı alan Ivan Perisic de hem imza parası hem maaş şartlarını astronomik seviyeye çekti.

MAAŞ VE İMZA İSTEĞİ ASTRONOMİK

Son sözleşmesini imzalayacağına inanan Ivan Perisic, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi ancak talepleri çok üst düzeyde. 6 milyon euro civarında bir maaş isteyen Perisic, bir o kadar da imza parası olarak şartlarını belirledi.

Fenerbahçe, 4 ay önce önerilen Ivan Perisic için henüz herhangi bir adım atmadı. Ancak, Perisic'e ilgi olsa bile bu maaş ve imza rakamları ödenmeyecek. Wilfried Zaha transferinin gerçekleşmemesi ve İsmail Kartal'ın 'Alabiliriz' raporunu vermesi durumunda Perisic ile transfer için masaya oturulacak.

GEÇEN SEZON 12 ASİST YAPTI

Kariyerinde Club Brugge, Dortmund, Wolfsburg, Inter ve Bayern Münih formalarını da giyen Ivan Perisic, geçen sezon Tottenham formasıyla 44 maça çıktı ve 1 gol atıp 12 asist yaptı.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • Fakat 9 ay önce Şikayet Et
    Taş gibi oyuncu beğenmeyenler lütfen futbol izlemesin böyle oyuncular gençken Türkiye ye gelmez.
    Cevapla
  • Çerkez 9 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten zorla Fenerbahçemden soğutacaklar. Sayın Ali Koç lütfen artık istifa edin. Başarısız oldunuz , seneler geçti ve yapamadınız, yapamıyorsunuz
    Cevapla
  • yıkık kral 9 ay önce Şikayet Et
    Yaşlı tayfa ile fix 4 olunur
    Cevapla
  • yozgatli 9 ay önce Şikayet Et
    tam bir ihtiyarlar grubu olduk ya....arda dursada ortalamayi biraz düzeltsek bari
    Cevapla
  • Enes 9 ay önce Şikayet Et
    İnşallah durmaz
    Cevapla
  • malatya balabanlı 9 ay önce Şikayet Et
    O paralar verilmez . Takımın ahengini de bozar .
    Cevapla
  • neşet 9 ay önce Şikayet Et
    çok ahenk varda sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle