Fenerbahçe, Berisha'dan zarar etti!

Fenerbahçe'nin 5 milyon Euro ödeyerek RB Salzburg'dan transfer ettiği Mergim Berisha, 4 milyon Euro'ya Augsburg'un yolunu tuttu.

GİRİŞ 02.07.2023 15:12 GÜNCELLEME 02.07.2023 17:35
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Sezona Fenerbahçe'de başlayan Berisha, 31 Ağustos 2023'te Augsburg'a kiralandı. Alman temsilcisinde 23 karşılaşmada forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, 9 gol atarken, 4 asist yaptı. Augsburg, Berisha'nın performansı sonrası oyuncunun bonservisini almaya karar verdi.

Augsburg, Berisha için Fenerbahçe'ye ne kadar ödedi?

Bundesliga temsilcisi Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisi için Fenerbahçe 4 milyon 500 bin Euro ödedi. Kırmızı beyazlılar, geçen sezon kiralama ücreti olarak sarı lacivertlilere 300 bin Euro ödemişti.

Fenerbahçe, 2021-22 sezonunda Berisha için RB Salzburg'a 5 milyon Euro ödemişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 22
  • M.s 9 ay önce Şikayet Et
    Sadece berisha dan mi.Son yirmi yılda aldiği verdiği oyuncalara bir bakın.Kimi kaça almiş.Kimi kaca vermiş.Kaç gösterilmiş.Naylon faturanın modasi gecmedi daha sonucta.Başari yok ama transfer var,kazanc var yersen tabi.Ulan bi kamyon oyuncu aliyosun gönderiyosun.Bi kaç tanesinden başari aliyosun yada para kazaniyosun sonrada rakibine naralar atiyosun.Ne güzel istanbul be.Ye kürküm ye..
    Cevapla
  • sakaryalı 9 ay önce Şikayet Et
    O kadarsa sıkıntı yok kur yükseldi karda da olabilir sanki hepsinden kar mı yapıyolar
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    5 senedir ne zaman kara geçtıki küliyen zararda kim bu külübe başkan olarak gelirse işi çok zor
    Cevapla
  • Matematik 9 ay önce Şikayet Et
    FENERBAHÇE nin kasasına giren paralar tl olarak mı giriyor, Euro mu? Örneğin bilet, kombine, ürün satışı, tff gelirleri? Kafayı Birazcık çalıştırsanız zaten ödemeleri tlden euroya çevirdiğimizi anlarsın! Sen ne FB sin ne de holigan! Devam böyle
    Cevapla
  • Anadolu 9 ay önce Şikayet Et
    Bu hataları bir tek FB ' mi yapıyor:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle