Sürpriz teklif! Luiz Gustavo Süper Lig'e geri dönebilir

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Luiz Gustavo'ya Suudi Arabistan macerasını noktalamasının ardından Sivasspor teklif yaptı.

GİRİŞ 02.07.2023 10:55 GÜNCELLEME 02.07.2023 11:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr ile yollarını ayıran ve şu an kulüpsüz olan Luiz Gustavo'ya Sivasspor talip oldu.

Hem ön libero hem stoper mevkiinde oynayabilen Brezilyalı futbolcuyu kadrosunda görmek isteyen Teknik Direktör Servet Çetin, yönetimle yaptığı görüşmede uygun bir yıllık ücreti kabul etmesi halinde oyuncunun alınmasını istedi.

Servet Çetin'in isteği doğrultusunda 35 yaşındaki futbolcunun menajerlik şirketine teklifini ileten Sivaspor cephesi beklemeye geçti.

Fenerbahçe ve Al-Nassr'da yüksek maaş alan futbolcu Sivasspor'un yaptığı teklifi düşük bularak kabul etmeyebilir. Ancak kırmızı-beyazlı kulübün mali durumundan ötürü teklifi yükseltmeyeceği belirtildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • yunse 9 ay önce Şikayet Et
    sivassporun yeri bataklıktır para nasıl olmuyor baskan bu paralar nerede ben anlamıyorum hayor oyuncu almıyrsun düzgün yıllardır
    Cevapla
  • 58Sivas58 10 ay önce Şikayet Et
    Ne biçim futbol anlayışımız var nerde 35 .37 ve kirkina dayanmış futbolcu varsa getiriliyor çok yazık bari bastonlarini unutmasinlar
    Cevapla
  • Misafircbi 10 ay önce Şikayet Et
    Helede sivasspor
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    nerede bir yaşlı var Hepsi Türkiye'de Türkiye oldu yaşlılar toplama merkezi erkekçeler Avrupa'da oynasalar ya
    Cevapla
  • isini yap 10 ay önce Şikayet Et
    yerli oyuncularin suyu mu cikti? elin ecnebilerine ulkenin parasini peskes cekmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle