Fenerbahçe'ye Samatta piyangosu! 1 numaralı hedef...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlamasında yer almayan Ally Samatta'ya Yunanistan Ligi ekiplerinden Paok talip oldu.

GİRİŞ 01.07.2023 00:41 GÜNCELLEME 01.07.2023 11:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden beri taraftarla yıldızı barışmayan gösterdiği performans ile tam bir hayal kırıklığı oluşturan Samatta gelecek sezon planlarında yer almıyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da takımda kalmasına sıcak bakmadığı Tanzanyalı forvet, Yunanistan temsilcisi PAOK'un listesine girdi.



ÖNCELİKLİ HEDEF

Yunan basınından SDNA'nın haberine göre; geçen sezonu Belçika Ligi ekiplerinden Genk'te kiralık olarak geçiren 30 yaşındaki forvet, PAOK'un hücum hattını güçlendirmek için bir numaralı hedef konumunda.

Haberin devamında PAOK teknik direktörü Razvan Lucescu'nun Samatta'nın transferine onay verdiği ve deneyimli forvet oyuncusu ile anlaşmanın tamamlandığı belirtildi. Yunan ekibinin kısa süre içerisinde Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yapmak için masaya oturması bekleniyor. 

İşte Yunan basınında yer alan o haber:




1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Fenerbahçe ile 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Samatta, geçen sezon Belçika'da 36 maça çıktı ve 6 gol 1 asistlik performans gösterdi. Tanzanya Milli Takımının önemli oyuncularından olan tecrübeli futbolcu, burada forma giydiği 68 karşılaşmada 22 kez skor tabelasına etki etti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • alexde souza 9 ay önce Şikayet Et
    hemen yollayın hiç düşünmeden zaten fenerbahçede kalırsa samatta çok büyük hata olur kim istiyorsa verilmeli gönderilmeli
    Cevapla
  • Msnmy 9 ay önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla