Ezeli rakibi ilgileniyordu! F.Bahçe oyuncuyla söz kesti

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Mert Müldür'le anlaşma sağladı. Sarı-lacivertli ekip, Sassuolo ile de temaslarını arttırdı.

Ezeli rakibi ilgileniyordu! F.Bahçe oyuncuyla söz kesti
Ezeli rakibi ilgileniyordu! F.Bahçe oyuncuyla söz kesti
GİRİŞ 28.06.2023 23:42 GÜNCELLEME 28.06.2023 23:58
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getirerek bu konuyu nihayete erdiren Fenerbahçe, yeni sezonun transfer çalışmaları kapsamında sürpriz bir isimle daha el sıkıştı.

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan ve yıllardır hemen hemen her transfer döneminde dört büyüklerin gündemine gelen Mert Müldür için devreye girdi. Sarı-lacivertli ekibin oyuncunun transferinde büyük mesafe kat ettiği öğrenildi. 



OYUNCUYLA  ANLAŞMA TAMAM

beIN SPORTS'un haberine göre Fenerbahçe, Mert Müldür ile her konuda anlaşma sağladı. Milli oyuncuyla söz kesen Sarı-lacivertlilerin Sassuolo ile temaslarını sıklaştırdığı kaydedildi.

Çok yönlü bir oyuncu olan ve görev aldığı mevkilere çabuk uyum sağlayan 24 yaşındaki Mert Müldür'ün, Sassuolo ile 1 senelik daha kontratı var.

Geride bıraktığımız sezonda yaşadığı sakatlıkların etkisiyle forma şansı bulmakta zorlanan milli futbolcu ligde sadece 2 maça çıkabildi. Daha önce Türkiye'ye transferi konusunda tutucu bir tavır sergileyen Mert, ritim yakalamak ve kendini yeniden kanıtlamak için İstanbul'a gelmeye sıcak bakıyor.

Mert Müldür, şu sıralar tatil için Türkiye'de bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    arkadaş dünyada topçu mu kalmamış da , GS nin yada BJK istediği adamları yada elinden çıkardığı alıyoruz yada almaya çalışıyoruz , Mert Hakan , Alper Potuk Mehmet topuz , Serdar Aziz vs vs
    Cevapla
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    Fener Ferdiyi satacaksa zaten yerine tek 2 secenek var, Mert Müldür ve Bünyamin Balci. Ferdi nin gidecegi aylardir belli, GS liler hala cikip biz bu oyuncuyu önce istedik demeye hic utanmiyorlar bile. Fenerbahce sizin gibi cikip her istedigi oyuncunun reklamini yapmiyor, sezsizce hareket etmeye calisiyor, sizde medyanin pompalamasiyla kendinizi birsey saniyorsunuz
    Cevapla
  • Yorumcu 10 ay önce Şikayet Et
    Ferdi sol bek oynuyordu sağ da Osayi yok mu bu çocuk da bildiğim kadarı ile sağ bek oynuyor Ali Koç un transfer politikasını sorgulaması lazım bence
    Cevapla
  • afyonlu 10 ay önce Şikayet Et
    süper teknik bi futbolcu şansı bi gülse uçacak
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    6 ay olmadı Oosterwolde diye birine 6 milyon euro vermedimi
    Cevapla
  • gerçekler 10 ay önce Şikayet Et
    Sassuolo da oynayamayan adam gs'de nasıl oynayacak mantık hatası var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle