Aziz Yıldırım'a belgeli cevap! "Rakamlar yalan söylemez"

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, Aziz Yıldırım'ın iddialarına yanıt verdi. Bilecik, Aziz Yıldırım dönemindeki borcu paylaştığı belge ile açıkladı.

Aziz Yıldırım'a belgeli cevap! "Rakamlar yalan söylemez"
Aziz Yıldırım'a belgeli cevap! "Rakamlar yalan söylemez"
GİRİŞ 25.06.2023 20:02 GÜNCELLEME 25.06.2023 23:32
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, hafta içi düzenlenen basın toplantısında Aziz Yıldırım'ın iddialarına cevap verdi. Bilecik, Yıldırım dönemindeki kulüp borcunu da açıklık getirdi.


Erol Bilecik'in açıklaması şu şekilde:

"Kulübümüzün eski başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın mali konularda şahsımın ve geçmiş dönem değerli yöneticimizin ismini geçirerek yaptığı açıklamaları üzüntüyle izledim.

Mayıs 18' döneminde göreve geldiğimizde mali raporlarımız uluslararası finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmıyor ve konsolide edilmiyordu, bağımsız denetim ise sadece kanunen mecburi olan Futbol A.Ş bünyesinde yapılıyordu. Özetle, üyelerimize mali konularda gerekli bilgiler verilmediği gibi bilgiler gerekli kriterlerde raporlanmıyordu ve bunu denetleyen bir kurum da yoktu!

Değerli Fenerbahçeliler, Rakamlar yalan söylemez! 612 milyon Euro'yu sizlerle paylaştım. Aynı denetim disiplini ile ve her türlü olumsuz koşula rağmen, bu borç 31 Aralık 2022 tarihinde 386 milyon Euro'ya indirilmiştir."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Fanatik 10 ay önce Şikayet Et
    Nerden geldi bu 250 milyon EURO da ödediniz
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin sponsorluk anlaşmalarının hemen hemen hepsi koç şirketleri ile yapıldı. Hemde çok düşük fiyatlara. Galatasaray sadece bir sponsorluk anlaşması için yılda 500 milyon TL kazanacak. Oysa Koç şirketleri ile bunun 5/1'i fiyatına sponsorluk anlaşmaları yapıldı.
    Cevapla
  • Selcuk 10 ay önce Şikayet Et
    Euro da 5 katına çıktı ne yapcaz simdi
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bu liboş ne söylüyor
    Cevapla
  • Osman 10 ay önce Şikayet Et
    Aziz yıldırımın hesaplarına FB nin şampiyonlukdaki giderlerini, yapılan stadyum giderlerini, yapılan tesislerin giderlerinide katsaydınız yinede koçun sıfır = 0 yatırımı ve sıfır = 0 başarısı için harcadığı yada artırdığı borçlarıyla ölçmek gerekir. Biri hertürlü yatırımı yapmış ve kupalar kazanarak para harcamış diğeride bir çivisi yokken Feneri batırmış koç var. Aynı imamoğlunun İstanb
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle