İngiliz basını Szalai'yi isteyen takımı duyurdu!

Sadece Fenerbahçe'de değil, Macaristan Milli Takımı'nda da iyi bir grafik ortaya koyan Attila Szalai'ye, İngiltere'den talip çıktı.

İngiliz basını Szalai'yi isteyen takımı duyurdu!
İngiliz basını Szalai'yi isteyen takımı duyurdu!
GİRİŞ 23.06.2023 09:36 GÜNCELLEME 23.06.2023 09:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin geride kalan sezonda en çok görev yapan ismi olan Attila Szalai, sergilediği performansla da takımın en iyileri arasındaydı.

Sadece Fenerbahçe'de değil, Macaristan Milli Takımı'nda da iyi bir grafik ortaya koyan 25 yaşındaki stopere, İngiltere'den talip çıktı.

The Telegraph'ta yer alan habere göre; Everton, Attila Szalai'yi gündemine aldı. Everton'ın kısa süre içinde Szalai için Fenerbahçe'ye teklif yapacağı belirtildi.

Attila Szalai, geride kalan sezonda Fenerbahçe formasıyla 52 resmi maçta 4630 dakika oynadı ve 3 gol atıp 2 asist yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • sefer 10 ay önce Şikayet Et
    ya bu hımbılı iki senedir istemeyen kalmadı bir kişide alayım demedi.
    Cevapla
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    Bos yapma Fenerbahce satmak istemedi ama artik vakti geldi, 15 milyon avro civari bir paraya satilmali yerine oynatabilek Luan Perez var zaten kadromuzda.
    Cevapla