Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman gündeme dair açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam adının Fenerbahçe ile anılmasına da cevap verdi.

GİRİŞ 20.06.2023 21:13 GÜNCELLEME 21.06.2023 10:08
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Sports Digitale YouTube kanalına özel açıklamalarda bulundu.

"Bu denklemin içinde olmayacağım "

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışları içerisinde adı gündeme gelen Aykut Kocaman, "Fenerbahçe'nin antrenörünün ayrılacağını söylediği günde, antrenör ararken, böyle bir dönemde denk geldi konuşmalarımız. Ben bu denklemin içinde asla olmadım ve olmayacağım da. Onu söylüyorum." sözlerini sarf etti.

"Ali Bey'in sözlerinin samimi olduğunu düşünmüyorum"

Öte yandan Aykut Kocaman, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un daha önce söylediği, "Göreve geldiğimizde Aykut Hoca ve ekibiyle devam edecektik. Büyük hata yaptık." sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Ali Bey'in bu sözlerinin artık çok samimi olduğunu düşünmüyorum. Eğer böyle olsaydı, bu kadar kriz ortamında, 5 senedir Uruguay'dan, Arjantin'den, Türkiye Ligi'nin her isminden bahsedildi. Bir kişinin isminden bahsedilmedi; Aykut Kocaman. Eğer bu bir hata olarak görülüyorsa, hata olarak düzeltilmeliydi. Tekrar söylüyorum, ben bu denklemin içinde zaten yokum. Söylediğim sözlerin bir anlamı var, oturacağı, gideceği yer var. Ya da arkası var. Bütün hatalarıma rağmen dikkat ettim. Ama bu cümlenin doğru olması için hemen sağlamasının olması lazım. 100'lerce isim geçerken, Aykut Kocaman'ın ismi geçmiyorsa. Ama bu kadar 100'lerce isim aranıyorsa, bu da bir hataysa, buradan yola çıkarak söylüyorum, samimiyet sorgulaması yapıyorum sadece. Eğer böyleyse bir hata düzeltmenin olması lazım. Bunun da doğru olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman, daha önce 2010-2013 ve 2017-2018 dönemlerinde Fenerbahçe'de teknik direktör olarak görev almıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 67
  • Son Yıldız 10 ay önce Şikayet Et
    Koç geldiğinde macera aramayıp 10 tane teknim adam deneyeceğine Aykut Hoca ile devam etseydi, en az 2 şampiyonluk gelirdi..
    Cevapla
  • Mustafa TAYCI 10 ay önce Şikayet Et
    milli takıma en güzel yerli milli hoca Aykut KOCAMAN getirilmelidir.
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Bence Emre Belözoğlu ile devam edilseydi fenerbahçenin bu yıl şampiyon olması kuvvetle muhtemeldi. İsmail Kartal'da olabilirdi lakin koç ailesi yabancı hayranıdır. Koç ailesinde illa da yabancı olsun isterse çamurdan olsun anlayışı var.
    Cevapla
  • erdoğan 10 ay önce Şikayet Et
    Aykut hocaya bu yönetim haksızlık yaptı mı yaptı bence konuşmamalı görev teklif edilirse de gitmeli
    Cevapla
  • mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç başkan Fenerbahçe perişan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle