Arda Güler, Golden Boy ödülüne aday

Arda Güler, Avrupa'da yılın en iyi 21 yaş altı genç oyuncusuna verilen Golden Boy ödülüne aday gösterildi.

GİRİŞ 20.06.2023 14:43 GÜNCELLEME 20.06.2023 14:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İtalya'da yayın yapan Tuttosport tarafından 2003'ten bu yana verilen Golden Boy ödülü için 2023 adayları açıklandı.

Açıklanan 100 kişilik listede Arda Güler de yer alırken listenin ilk sırasının sahibi Bayern Münih'ten Jamal Musiala oldu. Listede ikinci sırada Real Madrid'in yeni yıldızı Jude Bellingham, üçüncü sırada ise Barcelona'dan Gavi kendine yer buldu.

Golden Boy ödülünü son iki senede Barcelona futbolcuları kazandı. 2022'de Gavi, 2021'de ise Pedri ödülün sahibi oldu.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 35 maçta süre alan Arda Güler, 6 gol ve 7 asist kaydetti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Sarı Kanarya 2 yıl önce Şikayet Et
    Arda'yı yerden yere vuranlar nerde ???..şimdi övgüler mi yağdırıyorlar..bilhassa Erman Toroğlu,Arda gibi röportajlarda bile utanarak sıkılarak konuşan tertemiz gencecik bir çocuğa dil uzatmıştı,desteklemesi gerektiği yerde ...hiç mi utanma yok,hiç mi arlanma yok bizim insanlarımızda. ???? ...yazık günah...!!! Arda'ya hakaretler edenler hiç yazmasınlar daha iyidir,ihtiyaç yok onlara..!!
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bahtını açık eylesin inşallah o TÜRKİYE' nin starı TÜRK futbolu sahip çıkması lazım yurdisina gitmesin
    Cevapla
  • Millet 2 yıl önce Şikayet Et
    Oynamadan tek oyuncu koç farki
    Cevapla