Ali Koç işaret etmişti! Açıklamalar peş peşe geliyor

Teknik direktör Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, İsmail Kartal, Volkan Demirel ve Ersun Yanal Fenerbahçe'den teklif almadıklarını söyledi.

GİRİŞ 17.06.2023 18:26 GÜNCELLEME 17.06.2023 19:25
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gelecek sezon Türk bir teknik direktörle çalışacaklarını duyurdu.

Ali Koç yaptığı açıklamada, "Yeni teknik direktör için birçok kişiye sorduk. Bir kısmı 'Türk olsun' diyor, bir kısmı 'Türkiye'yi bilen yabancı olsun' diyor. Piyasada müsait olan geçen seneye göre çok daha fazla hoca var. Tüm bu görüşlerin ardından, Türkiye'yi bilmeyen, Türkiye'de çalışmayan hoca ile çalışmanın risk olduğuna karar verdik." dedi.

"CAMİAYI BİLEN TÜRK HOCA OLACAK!"

Takımın başına bir Türk teknik adam getireceklerini belirten Ali Koç, "Camiayı bilecek, camianın evladı olacak, Samandıra'ya ruh aşılasın düşüncesi de var. Türkiye'yi bilen yabancı hoca 3'ü geçmiyor. Türkiye'yi bilen, burada yıllarca hocalık yapmış, bize uyabilecek hoca dediğiniz zaman 4'ü geçmiyor. Bir sürü isim atılıyor, siz olumsuz anlamda heyecanlandırılıyorsunuz. Sosyal medyada tepkiler yağıyor. Camiayı bilen, ruhu bilen 2 tane Türk hoca ortaya çıkıyor. İsim olarak söylemiyorum. Anlaşma olmadan hiçbir şey söylenemez. Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız." ifadelerini kullandı.

AYKUT KOCAMAN: GELİŞMELERDEN HABERİM YOK

Ali Koç'un "Camiayı bilecek, camianın evladı olacak" sözleri sonrası akıllara gelen isimlerden biri olan Aykut Kocaman, TRT Spor'a, "Gelişmelerden haberim yok." ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN: F.BAHÇE'DEN TEKLİF ALMADIM

Beyaz TV'ye konuşan Sergen Yalçın, "Fenerbahçe'den herhangi bir teklif almadım. Kendileriyle bir görüşmemiz olmadı." dedi.

İSMAİL KARTAL: TEKLİF ALMADIM

TRT Spor'a görüşlerini belirten Kartal, "Eşimle şu anda Ali Başkan’ı izliyoruz. Fenerbahçe’den herhangi bir teklif almadım. İleride ne olur bilemem." diye konuştu.

VOLKAN DEMİREL: ŞU ANDA HİÇBİR ŞEY SÖYLEYEMEM

Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel ise "Fenerbahçe’yi çalıştıracak mısınız?" sorusuna "Şu anda hiçbir şey söyleyemem. Hayırlısı olsun." yanıtını verdi.

ERSUN YANAL: BENMİLE İLETİŞİME GEÇİLMEDİ

Fenerbahçe'yi Süper Lig'de en son şampiyon yapan teknik direktör olan Ersun Yanal, Sabah'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe yönetimi tarafından benimle iletişime geçilmedi. Ali Koç'un açıklamalarını takip etmedim."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 87
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    yılmaz Vural gelsin
    Cevapla
  • ali FB. 10 ay önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural Gelsin
    Cevapla
  • metin 10 ay önce Şikayet Et
    Aman Aman Aman,,, Aykut Gelmesinde Yılmaz Vural Gelsin Daha İyi....
    Cevapla
  • Cim ve bom 10 ay önce Şikayet Et
    Fener sana ecnebi teknik direktör al ki uzun yıllar yine şampiyon olmazssın zaten öyle istiyoruz.
    Cevapla
  • Mehmet Lermioğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Iyi hoca alacağına, Iki düdük satın al kesin şampiyonsun
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    hepsi nice gördük sergen hariç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle