Uğur Dündar'dan önce istifa sonra devam kararı

Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktığını açıkladı. Uğur Dündar, daha sonra ise üyelere devam edip etmemesi yönünde çağrıda bulundu ve oy çokluğunun ardından göreve devam edeceğini açıkladı.

GİRİŞ 17.06.2023 16:39 GÜNCELLEME 17.06.2023 16:39
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Uğur Dündar, Mali Genel Kurul'da daha sonra ise üyelere kendisi için sorduğu devam edip etmemesine yönelik sorunun ardından göreve devam edeceğini söyledi.


Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hayat felsefem hep onurlu yaşamak, çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da 'Cumhuriyetin Fener'i' olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim." ifadelerini kullandı.

"OY ÇOKLUĞU İLE DEVAM"

Uğur Dündar, Mali Genel Kurul'da daha sonra üyelere devam edip etmemesi yönünde bir çağrıda bulundu. Dündar, "Bana siyaset yapma diyenler, 'İktidara yağcılık yap' diyor.' Ben ölene kadar doğru söyleyeceğim. Yeri gelir iktidarı, yeri gelir muhalefeti eleştiririm. Devam etmemi isteyenler el kaldırsın." sözlerini kullandı. Üyelerin görevine devam etmesine yönelik el kaldırmasının ardından bir kez daha konuşan Uğur Dündar, "Göreve devam etmem oy çokluğu ile onaylanmıştır." dedi.

Uğur Dündar, Nisan 2022'de yapılan seçimlerde sarı-lacivertli kulübün yüksek divan kurulu başkanlığına seçilmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 130
  • Malatyalı 10 ay önce Şikayet Et
    Benim başkanım AZİZ YILDIRIM gerısi patates tarlası
    Cevapla
  • Malatyalı 10 ay önce Şikayet Et
    Bunları kapıdan kovsan camdan girerler kk lu gibi koltuğa kendilerini bağlamışlar daha hala kongrede kendini bilmez üye RTE reise sataşıyor Bursa siyasetle taraftarın gözünü boyamayın borç bekadan planınız ne onları açıklayın gitti bir sezon dahakine hüsran yıne keder Ali koç ve ugur Dündar gidene kadar formamı dolaptan çıkarmayacağım Faso fıso konuşup taraftarı kandırmayın
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    İstifa etmeyi ble beceremez bunlar.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    iyide senin ve Ali yüzünden ben çok sevdiğim FB den istifa ettim de defolun gidin düşün yakamızdan
    Cevapla
  • emekli 10 ay önce Şikayet Et
    Taraftar istemiyor onlara niye kulağını tıkıyorsun hadi bir dürüstlük yap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle