Coutinho için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi!

Fenerbahçe'nin, Brezilyalı yıldız futbolcu Philippe Coutinho için Aston Villa'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi.

GİRİŞ 17.06.2023 10:29 GÜNCELLEME 17.06.2023 16:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Ryan Kent'e imzayı attıran Edin Dzeko'yla da her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, şimdi de gözünü Brezilya'nın yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan Philippe Coutinho'ya çevirdi.

AYRILMAK İSTİYOR

Geçen sezon yaz transfer döneminde Barcelona'dan Aston Villa'ya transfer olan sambacı, sakatlık yaşamamasına rağmen istediği kadar süre alamadı. Bu sebepten dolayı mutsuz olan Coutinho, takımdan ayrılmak istediğini Villa yönetimine iletti.

EN CİDDİ TEKLİF FENERBAHÇE'DEN

Birçok kulüp 31 yaşındaki oyuncu için nabız yoklasa da en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldi... İngiltere'ye çıkarma yapan sarı-lacivertlilerin transfer komitesi, Coutinho için Aston Villa'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Taraftar arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği de gelen bilgiler arasında...

Coutinho, geride bıraktığımız sezon 22 maçta, 918 dakika süre aldı ve 1 gol attı.

ÇOK YÖNLÜ

Philippe Coutinho çok yönlü olarak sahada görev alabiliyor. Ana mevkisi sol kanat olan futbolcu on numara ve sağ kanat olarak sahada forma terletebiliyor.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Doğru söze şapka çıkarılır tebrikler sivaslı
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bırakın boş transferleri onlara vereceğiniz milyonları genç ve oynayabilir oyunculara verin
    Cevapla
  • Sivasspor 10 ay önce Şikayet Et
    Devletim canım devletim 85 milyonluk ülkeyiz ama dört büyük kulüp hala üretmek yerine dışardan yüksek fiyatlara oyuncu ithal ediyor.kendi gençlerimize niye yatırım yapılmıyor.bunların borçlarını ertelemeyin,silmeyin bunlara kredi vermeyin.tüyü bitmemiş yetimin hakkını ecnebilere yedirmeyin.kulüpler soyuluyor yağmalanıyor el koyun bu duruma.
    Cevapla