Bomba iddia! Montella dünya yıldızını aradı: Fenerbahçe'ye gel

Fenerbahçe'nin başına geçeceği konuşulan İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın El Shaarawy'yi arayarak "Seni takımımda görmek istiyorum" dediği iddia edildi.

Bomba iddia! Montella dünya yıldızını aradı: Fenerbahçe'ye gel
Bomba iddia! Montella dünya yıldızını aradı: Fenerbahçe'ye gel
GİRİŞ 14.06.2023 17:25 GÜNCELLEME 14.06.2023 17:26
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Jorge Jesus'un ayrılığının ardından Fenerbahçe'nin başına geçeceği konuşulan Vincenzo Montella, Roma ile sözleşmesi sona eren Stephan El Shaarawy ile bir görüşme gerçekleştirdi.

İtalyan basınından Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali bulunan Montella, Roma ile sözleşmesi sona erecek olan Stephan El Shaarawy ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Montella'nın, El Shaarawy ile yaptığı görüşmede kendisi Fenerbahçe'ye gitmesi durumunda İtalyan yıldızı da yanında istediğini söyledi belirtildi.

30 yaşındaki Stephan El Shaarawy, geçtiğimiz sezon Roma formasıyla çıktığı 42 resmi maçta 9 gol atarken 4 de asist kaydetti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 32
  • Mustafa Çetiner 11 ay önce Şikayet Et
    Bende elli yıllık Fenerbahçeliyim benim unutmadığım maçlara gelinde iki sene üst üste 6 bir yenildigimiz maçlardır birde yenildiğimiz takım aydinspordu galiba benim için Galatasaray a yenilmek şereftir karşımdaki takım ezeli rakibimdir evet ve bu sene ikinci dönemde süper bir başarı segiledi ve oyuncuları bizimkilerden iyi ve istekli idi bir takımın başarısı teknik eyetten geçer
    Cevapla
  • Birol baydu 11 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe aşkı bende kendimi bildim bileli var buda aşağı yukarı 45 sene falan ama bu sene kadar kepaze olmadım neydi ya kabus gibi git sen GS yi her iki maçta yenil hemde farklı git BJK yenil hemde farklı ALİ koç bu işin adamı değil ALİ koç gidene kadar taraftar kimliğimi askıya aldım ne maça giderim nede izlerim her sene sil baştan kadro İsmail kartalın nesi vardı bir de istikrar diyo
    Cevapla
  • manual 11 ay önce Şikayet Et
    serdar gurler bundan daha iyi olum
    Cevapla
  • İdris hazar 11 ay önce Şikayet Et
    Fb liliğimi bende askıya alanlardanım sebebi uğur dündar ikincisi trübünlerin yanlış tutumu Ayrıca Ali Koç yine yanlışa kürek çekiyor istigrar diyorsun İsmail hocayla devam etmedi jesusu ikna etmeliydi jesus başarılıydı ama dünya kupası fb kimyasını bozdu TAMAMIYLA talihsizlik diyorum madem jesus gitti tek seçeneği Abdullah Avcı yoksa yine bana hasret yine bana hüsran diyecektir
    Cevapla
  • velhasıl 11 ay önce Şikayet Et
    O da olur hemen gelirim dedi. :))))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle