Joaquin Correa bombası! Tek sorun maaşı

Inter'in tecrübeli oyuncusu Joaquin Correa'nın menajeri Alessandro Lucic, sarı-lacivertlilerle temasa geçerek oyuncunun Süper Lig'e gelmeye sıcak baktığını söyledi.

Joaquin Correa bombası! Tek sorun maaşı
Joaquin Correa bombası! Tek sorun maaşı
GİRİŞ 14.06.2023 11:48 GÜNCELLEME 14.06.2023 12:01

Fenerbahçe için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

İtalya'dan Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Edin Dzeko'nun da menajerliğini yapan Alessandro Lucic, Inter'de forma giyen oyuncusu Joaquin Correa'yı da Fenerbahçe'ye önerdi.

Lazio'dan hocası Simone Inzaghi'nin Inter'e geçmesi üzerine Milano ekibine 27.3 milyon euro karşılığında transfer olan Correa, Çizme ekibinde mutsuz.

Bu sezon 41 maçta forma giyip 4 gol 3 asistlik skor katkısı sunan Correa, ayrılma isteğini menajerine iletti. 

YILLIK MAAŞI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Lazio'da 117 maçta 30 gol atıp 18 asist yapan ve burada dikkatleri üzerine çeken Joaquin Correa, Inter'de istediği konfor alanını bulamadı. Menajerinden daha ön planda olacağı ve kendini mutlu hissedeceği bir kulüp bulmasını isteyen Correa için Lucic'in Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı ileri sürüldü.

Inter'den yıllık kazancı 5.9 milyon euro olan Joaquin Correa için Fenerbahçe, bu rakamlara çıkamayacağını fakat daha makul bir ücret ile görüşme yapabileceğini iletti.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.