Sürpriz gelişme! Jesus'un yerine dünyaca ünlü isim

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme Christophe Galtier geldi.

GİRİŞ 07.06.2023 14:33 GÜNCELLEME 07.06.2023 14:44
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de şampiyonluğunun kaybedilmesinin sonrasında Galatasaray karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet ve ortaya konan silik futbolun ardından Jorge Jesus'a olan güven hem yönetimde hem de taraftarda oldukça azaldı.
 
Yönetimin büyük çoğunluğu Portekizli teknik adam ile devam etmeme yönünde karar bildirdiği hatta Türkiye Kupası finalinden Jorge Jesus'un gönderilmesi gerektiğini ifade etmişlerdi.
 
GALTIER'E YAKIN MARKAJ
 
Tüm bu gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe yönetiminde teknik direktör isimleri de zikredilmeye başlamış durumda. Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella'nın adaylar arasında olduğu ancak PSG'den ayrılacak olan Christoppe Galtier'in öncelikli isim haline geldiği öğrenildi.
 
Fransa'da Lille ve PSG ile şampiyonluk yaşayan Galtier için kupa finalinin ardından resmi girişimlerin olmasının beklendiği, hatta menajeri ile ilk temasın gerçekleştirildiği iddia edildi. Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz 2 sezon önce Lille'de şampiyonluk yaşarken takımın hocası Galtier'di.
 

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 69
  • Ali Ulvi 10 ay önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra hiç bir yabancı hocadan fayda gelmez FB ye gerekli olan kendi öz evlatlarıdır Ya Volkan Demirel ya Emre Belözoğlu ya İsmail Kartal yada Aykut Kocaman başka kimse toparlayamaz ruh kalmamış önce onu kazandırmak lazım.Bir de bu yönetimden bıktık artık bir babayiğidin çıkması lazım Ali Koç bu kadar alternatifsiz mi ki takım yıllardır her sezon rezil rüsvay oluyor.
    Cevapla
  • hasan 10 ay önce Şikayet Et
    Aykut hoca, lucescu, ismail kartal, bunlardan biri gelmeli başka gelirse büyük hata olur.
    Cevapla
  • Gerçekler 10 ay önce Şikayet Et
    5 senedir Yıldız getir diyoruz dinletemedik şimdi gazetelerde yıldız isimleri geçiyor Ali Koç artık Cristiano Ronaldo'yu getirsen benzema imzalasa Bile artık gitmelisin
    Cevapla
  • TurgutKNK 10 ay önce Şikayet Et
    Desenize fenerbahçe küme düşecek.
    Cevapla
  • TurgutKNK 10 ay önce Şikayet Et
    Desenize fenerbahçe küme düşecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle