De Vrij'den Fenerbahçe'yi şaşırtan talep!

Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki De Vrij, 6 milyon Euro maaşın yanı sıra imza parası ve 3 yıllık sözleşme talep etti. Fenerbahçe ise 3.5 milyon Euro'nun üstüne çıkmamakta kararlı.

De Vrij'den Fenerbahçe'yi şaşırtan talep!
De Vrij'den Fenerbahçe'yi şaşırtan talep!
GİRİŞ 07.06.2023 10:00 GÜNCELLEME 07.06.2023 10:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bu sezon özellikle savunmada büyük sıkıntı yaşayan ve kadrosunu kaliteli bir stoper ile güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, bir süredir Stefan de Vrij'in peşindeydi.

İnter ile sözleşmesi biten ve boşta olan Hollandalı savunmacıyla menajeri üzerinden görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertliler, ortaya konulan talepler karşısında büyük bir şok yaşadı.

Fenerbahçe yönetiminin yıllık 3 milyon Euro önerdiği 31 yaşındaki futbolcunun, tam 2 katını istediği öğrenildi. Senelik 6 milyon Euro maaşın yanı sıra imza parası da bekleyen De Vrij'in sözleşme için de en az 3 yıllık şart koştuğu kaydedildi.

İNDİRİM YOKSA GÖRÜŞMELER SONA ERER

Yıllık ücrette 3.5 milyon Euro'nun üstüne çıkmayı düşünmeyen Fenerbahçe yönetimi, menajerine mali şartların değişmemesi durumunda görüşmelerin devam etmeyeceği mesajını verdi. 2018'den bu yana İnter forması giyen Stefan de Vrij, bu sezon 38 resmi maçta 2.486 dakika görev yapıp 1 gol attı.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    Ali Bey, ya paraya kiyarsin yada derhal gidersin. Bu sezon bahane yok, 100 milyonsa yüz, ikiyüzse ikiyüz, o paralari harcayacaksin bu saatten sonra baska sansin yok.
    Cevapla
  • İsi 10 ay önce Şikayet Et
    3,5 milyonun üstüne çıkmamakta kararlı derken? Alacak olursalar enayi derim bunlara
    Cevapla
  • ihtiyar 10 ay önce Şikayet Et
    klüp kendisinin olsa bu kadar rahat para harcayamaz, nasılsa seçimle geldi batak bıraksa hesap yok oh n güzel iş dimi ya, 31 yaşındaki adamı inter tutmuyor ve siz almaya çalışıyorsunuz üstelik 3.5m maaşa. haberde sanki 3.5m olsa normalmiş algısı yapar gibi.
    Cevapla
  • Baba parası 10 ay önce Şikayet Et
    3,5 bile fazla
    Cevapla
  • Kayseri 10 ay önce Şikayet Et
    Ali koc verir babasinin parasi deyilya defolup git yaa
    Cevapla