Fenerbahçe'ye Wilfred Zaha'dan kötü haber!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan ve kadrosuna katmayı çok istediği Wilfred Zaha'nın, Al-Nassr ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Fenerbahçe'ye Wilfred Zaha'dan kötü haber!
Fenerbahçe'ye Wilfred Zaha'dan kötü haber!
GİRİŞ 06.06.2023 20:47 GÜNCELLEME 06.06.2023 20:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de derbide Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'ye bir süredir transferi için peşinde olduğu Wilfred Zaha'dan kötü haber geldi.

Al Nassr'a gidiyor

Suudi Arabistan basınından Ar-Riyadiyah'ın haberine göre; Premier Lig ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Wilfred Zaha, Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al Nassr ile anlaşma sağladı.

Haberde, Zaha'nın bu tercihinde dünyaca ünlü Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'da oynamasının etken olduğu vurgulandı.

Bu sezon Crystal Palace formasıyla 27 lig maçına çıkan 30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu, bu maçlarda 7 gol 2 asist kaydetti.

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'nin yanı sıra Avrupa'dan Atletico Madrid ve Chelsea gibi takımların da listesinde yer alıyordu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Güzel insan 10 ay önce Şikayet Et
    Enner Valecia var anlamadınız gidip milyon dolar verip uyuz uyuz adamları bakıyorsunuz Bu iş Ali Koçun işi harbiden değil
    Cevapla
  • sahin 10 ay önce Şikayet Et
    27 maçta 7 gol çok az 27 maçta 27 gol atan birini bul artık ali koç
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    lucescuyu getirin yeter,tekeden süt çıkaracak adam bu kadroyla bile neler yapar
    Cevapla
  • FB12 10 ay önce Şikayet Et
    Ne yapacaksın o dinozoru Allah aşkına ? Maceraya gerek yok gitsinler getirsinler Sergen Yalçın’ı ya da İsmail Kartal’da olur. Yeter şu yabancı aşkı olmuyor işte
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Eyvah almadık adamı şampiyon olamayacağız yine şakamısınuz siz
    Cevapla
  • Dadas 10 ay önce Şikayet Et
    Aziz yildirim veya Sadettin saran gelmeli defolsun Ali Koç babasinin cifligi deyil burası aynı kilicdaroglu gibisin koltuk sevdasi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle