Jorge Jesus'un bileti kesildi! Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe 3 aday

Fenerbahçe, şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmasının ardından Türkiye Kupası finaline Jorge Jesus ile çıkmayabilir. Portekizli çalıştırıcının yerine teknik direktörlük için 3 isim gündeme geldi.

Jorge Jesus'un bileti kesildi! Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe 3 aday
Jorge Jesus'un bileti kesildi! Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe 3 aday
GİRİŞ 06.06.2023 18:18 GÜNCELLEME 06.06.2023 20:44
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'la kaçan şampiyonluk sonrası Galatasaray'ı yenip, Türkiye Kupası'nı kazanması halinde yola devam edebilirdi. Ancak derbide gelen ağır yenilgi sonrası bu ihtimal ortadan kalkmış gibi görünüyor.

Portekizli teknik adamın bileti kesildi. Hatta Türkiye Kupası Finali'ne bile Jesus'la çıkılmayabileceği iddia ediliyor.

3 ADAY VAR!

Jesus'a veda etmeye hazırlanan Fenerbahçe Yönetimi, yeni teknik direktör için kolları sıvadı. İlk adaylar olarak Dinamo Kiev'in hocası Mircea Lucescu, Adana Demirspor ile çok iyi bir sezon geçiren Vincenzo Montella ve geçen sezon Trabzonspor'u şampiyon yapan Abdullah Avcı belirlendi.

LUCE'NİN SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

Sarı-Lacivertliler ilk olarak bu 3 teknik adamla masaya oturmayı planlıyor. Yapılacak ilk görüşmelerin ardından hoca konusunda yol haritası belirlenecek. Lucescu, yaptığı her açıklamada Türkiye'yi ikinci evi olarak gördüğünü söylemişti. Ancak 77 yaşındaki teknik adamın Dinamo Kiev ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Ayrıca bazı kaynaklar da Lucescu'nun bu bu teklife olumlu yaklaşmayacağını belirtti.

MONTELLA'DA TEK SORU İŞARETİ VAR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise Montella konusunda sorun çıkarmayacaklarını söylemişti. İtalyan hoca, Akdeniz ekibinde çok iyi işler yapsa da Milan, Roma, Sevilla, Fiorentina gibi üst düzey takımlardaki macerası kötü sonuçlanmıştı. Fenerbahçe adına Vincenzo Montella konusundaki tek soru işareti de bu.

ABDULLAH AVCI TEKLİF BEKLİYOR

Diğer yandan Abdullah Avcı, adaylar arasında boşta olan tek isim konumunda. Tecrübeli teknik adam, Başakşehir ve Beşiktaş'ta yaşayamadığı şampiyonluğu Trabzonspor'da yaşadı. Avcı, geçmiş yıllarda da Ali Koç'un çalışmak istediği bir teknik direktördü. 59 yaşındaki çalıştırıcının Sarı-Lacivertlilere sıcak baktığı ve teklif beklediği öğrenildi.

KAYNAK: AKŞAM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 95
  • melih 10 ay önce Şikayet Et
    bunların hiç biri çözüm değil yönetimin gitmesi lazım
    Cevapla
  • Adem 19 10 ay önce Şikayet Et
    Ali koç ta İsmail KARTAL hazımsızlığı var da nedenini anlayamadım. Bu sayılan teknik adamlardan daha iyi Bu sene takımın başında İsmail Kartal olsaydı şimdi kutlamaları fenerbahçe yapıyor olurdu. Ama Ali koçta İsmail Kartal karşıtlığı sebebiyle bundan taraftar 5 yıldır hüsranlarda .Ali koç istifa uğur'unuda al git.
    Cevapla
  • makbul 10 ay önce Şikayet Et
    abdullah avcı, aykut kocaman, ismail kartal,sergen yalçın hangisi olursa olsun ligimizi tanıyan hoca olsun.
    Cevapla
  • hsn 10 ay önce Şikayet Et
    İsmail KARTALLLL
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bence üçüncüde alsınlar nasıl olsa iki ayda birine yol verirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle