Fenerbahçe'de 6 milyon Euro'luk büyük hayal kırıklığı!

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde, bir türlü beklenen süreleri alamadı.

GİRİŞ 06.06.2023 13:54 GÜNCELLEME 06.06.2023 14:00
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'de son maçında Galatasaray'a 3-0 kaybetti. Fenerbahçe'nin devre arasındaki transferi Jayden Oosterwolde, maçta yedek kulübesinde yer aldı ancak süre alamadı.

Hollandalı oyuncu son olarak, 30. haftadaki Başakşehir maçında ilk yarıda süre almıştı. Fenerbahçe'nin ilk yarıyı 1-0 geride kapatması sonrası Jorge Jesus, ikinci yarıda Oosterwolde yerine Ezgjan Alioski'yi değerlendirdi.

Bunun dışında iki lig maçında daha süre bulan Hollandalı sol bek, 23. haftada Konyaspor karşısında 22 dakika, 26. haftada Alanyaspor karşısında 17 dakika süre buldu.

SADECE 84 DAKİKA

8 lig maçında kadroda yer alan oyuncu, sonradan oyuna dahil edilmedi. 2001 doğumlu Oosterwolde, ligde toplam 84 dakika süre buldu.

Hollandalı oyuncu UEFA Avrupa Ligi'nde ise Fenerbahçe'nin sahasında Sevilla'yı 1-0 mağlup ettiği maçta 90 dakika süre aldı.

Güncel piyasa değeri 5.5 milyon Euro olan oyuncu, Serie B'de mücadele eden Parma'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Bununla birlikte oyuncunun ligde oynadığı her bir dakika 71 bin 428 Euro'ya mal oldu. 

JESUS'UN GÖZÜNE GİREMEDİ

4.5 yıllık sözleşme imzalayan oyuncunun Jorge Jesus tarafından yeterli görülmediği ve kiralanmasının gündeme geldiği de belirtildi.

Bu süreçte Hollanda ekibi Twente'nin oyuncuyu bonservisiyle kadroya katmak için 1.5 milyon Euro önerdiği ve Fenerbahçe'nin bu teklifi çok düşük bularak reddettiği yazıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • yuh 9 ay önce Şikayet Et
    6 m avro nasıl veriliyor? gs da yusuf demir'e nasıl 6m avro verdi? akıl alır gibi değil bu insanlar şirketlerini de böyle mi yönetiyor?
    Cevapla
  • Hamza 9 ay önce Şikayet Et
    aracılar ve alanlar para yiyorlar, zehir zıkkım olsun hepsine.
    Cevapla
  • Kavun değil kovun. 9 ay önce Şikayet Et
    Medya bu konuyu gündemde tutmalı. Bu oyuncuyu alan, tavsiye eden, incelemeden kabul eden eğer iyiyse oynatmayan kesinllikle bedelini ödemeli. Fb den de spor camiasındanda kovulmalı.
    Cevapla
  • HÜSEYİN 42 9 ay önce Şikayet Et
    Erden TİMUR adamın bütün kimyasını yerle bir etti.Büyüksün Erden TİMUR
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 9 ay önce Şikayet Et
    Jesus gibi katır inatçı biri yerine hak eden genç futbolcuları değer verip oynatacak cesarette hoca getirilirse hem kulüp bu fotbolculardan para kazanrı hemde özlenen şampiyonluk gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle