Mert Hakan'dan olay cevap! Icardi'nin golünde şarkıya eşlik etti mi?

Fenerbahçe'nin futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın tribünlerden çekilmiş bir görüntüsü ortaya çıkmıştı. Yandaş'ın, Icardi'nin golü sonrası 'Aşkın Olayım' şarkısına eşlik ettiği iddia edilmişti. Tecrübeli oyuncudan o iddiaya cevap geldi.

GİRİŞ 06.06.2023 13:11 GÜNCELLEME 06.06.2023 15:27
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi ağırladığı maçta yedek kulübesindeydi.

Maçtan 3-0 galip ayrılan sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi de bir gole imza attı.

Icardi'nin golü sonrası statta klasikleşen şekilde "Aşkın Olayım" çaldı. Tribünden yapılan bir video çekiminde Yandaş'ın bu şarkıya eşlik ettiği iddia edildi.

Sosyal medyada paylaşılan bu videoda Yandaş'ın "Aşkın Olayım" dediği konuşulurken, tecrübeli oyuncudan iddialara cevap geldi. Cevap ise şimdiden tepki çekmiş durumda.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bize almadıkları icin ne kadar şükür etsek az. Karakter önemli
    Cevapla
  • Arda 10 ay önce Şikayet Et
    Futbolcu değilki, Fenerbahçe de ki görevi amigoluktur. Emre Kılınç ı Galatasaray a, Mert Hakan ıda Fenerbahçe ye kakaladılar. Galatasaray akıllı davrandı , Emre Kılınç ı kiraya verdi, ama amigo Mert Hakan halen Fenerbahçe de.
    Cevapla
  • Gerçektenmi 10 ay önce Şikayet Et
    Bu zavallının tarafımı varmış. Parayla taraf olmuşsun birilerinin tarafı olduğunu iddia ediyor. Ama yine de iddianı devam ettir gördüğüm kadarıyla birileri sana inanıyor taklacı güvercin
    Cevapla
  • Bay misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bu futboldan başka her şey için var olan boş adam Ve anladım en iyi fenerli sensin
    Cevapla
  • Fatih 10 ay önce Şikayet Et
    Boş adamın tekı irfanla alsın pılını pırtısını alıkoçu da beraber defolup gitsinler kahve içmeye rossi dahıl arda harıç tüm takımı defesin gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle