Aziz Yıldırım el verdi! Ali Koç'a rakip çıktı! Başkan adayı olacak

Ali Koç'un, "Aday çıkarın, kongreye gidelim" demesi üzerine Aziz Yıldırım'ın desteklediği Ozan Balaban adaylığa hazırlanıyor.

GİRİŞ 06.06.2023 10:09 GÜNCELLEME 06.06.2023 10:16
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

 Fenerbahçe'nin yeni başkan adayıyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Ziraat Türkiye Kupası finali ardından Ozan Balaban'ın adaylığını açıklaması beklendiği ifade edildi.

Başkan adayı olacağı söylenen Ozan Balaban'ı Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım'ın desteklediği iddia edildi. Aziz Yıldırım’ın başkan adaylarından Ozan Balaban seçim olacakmış gibi çalışmalar yapıyor. Görüşmelerde bulunuyor. Camianın nabzını yokluyor.  

Balaban yönetiminde İlhan Ekşioğlu, Mahmut Uslu, Ali Yıldırım gibi Aziz Yıldırım’ın yol arkadaşlarının yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.  

ALİ KOÇ: ADAY ÇIKARSA GENEL KURULU GİDERİM

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün resmi sitesinden dün bir açıklama yayınladı.

Koç, aday çıkması durumunda olağanüstü genel kurula gideceğini belirterek, "Daha önce Fenerbahçe'mizi yönetmeye talip olacak değerli başkan ve yönetim kurulu adayları olması halinde olağanüstü genel kurula gitmeye hazır olduğumuzu belirtmiştim. Bu duruşumun arkasında olduğumu vurgulamakla birlikte çağrıyı yaptığım günden itibaren bugüne dek resmi bir aday çıkmadığı da kamuoyunun malumudur." ifadelerini kullandı.

OZAN BALABAN KİMDİR?

Emaar Turkiye CEO'su Ozan Balaban, 1971 doğumludur.

1971 doğumlu Ozan Balaban, lise eğitimini İzmir Saint Joseph Lisesi'nde tamamladıktan sonra İsviçre'ye giderek, College Du Leman'da ve sonrasında Floransa Devlet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde öğrenimine devam etti.

Güney Caroline'daki Clemson Üniversitesi'nde Hastane Mimarisi ve İnşaat işletme mühendisliği mastırı yaptı.

Amerika'da öğrenciliği sürerken 3 önemli firmada çalışan Ozan Balaban, dünyada hem mimar olup hem de inşaat işletme mühendisliği tahsili görmüş az sayıdaki yöneticilerden biridir.

Ozan Balaban, Fenerbahçe Kulübü'nde asbaşkanlık görevinde bulundu.

Fransızca, İngilizce ve İtalyanca bilen Ozan Balaban evli ve ikiz çocuk babasıdır.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 100
  • mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    yerli beyin yokmu
    Cevapla
  • Recep Mehmet dana 10 ay önce Şikayet Et
    Değişim her zaman yenilikler getirir unutulmamalı ki Aziz başkan a benim görüşüm fener camiasının bir donemlik vefa borcu var ikna edilip başkan olması bu aziz yıldırım unutmayin Fenerbahçe için ceza evinde yattı bu kaybolan yıllarını belki karşılamaz ama telafi etmek için feneri ve camiayı toparlar .bilgi para disiplin eşittir başarı getirir.aziz başkan in fener sevgisini tekrar iade
    Cevapla
  • Vurucu team 10 ay önce Şikayet Et
    Artık futbol bile izlemek istemiyorum nefret eder hale geldim teşekkürler fener senin sayende
    Cevapla
  • Halk 10 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe düşmanlığı ve yapılan ince ayarlı çalışmalar varken isterseniz Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkan olsun ki bence kendileri Fenerli filan değil futbolcu Messi Ronaldo vs gelsin yinede farketmez..
    Cevapla
  • Şaşkın 10 ay önce Şikayet Et
    Herkes ince ince GS ye çalıştı anladık da Siz niye iki maçta da GS ye çalıştınız onu anlamıyorum. Hem maç verin hem de ağlayın GS kayırılıyor diye. Ne içiyorsunuz anlamadım, neyin kafası bu. Güleceğim gülemiyorum :(
    Cevapla
  • Rgül 10 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç gitsin de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle