Fenerbahçeli futbolcudan Jesus hakkında şok yorum!

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Tümer Metin, Jorge Jesus için şok bir iddia ortaya attı.

GİRİŞ 06.06.2023 09:28 GÜNCELLEME 07.06.2023 00:16
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Tümer Metin, hafta arası sarı-lacivertli formayı giyen bir oyuncuyla yaşadığı diyaloğu anlattı. Tümer "Ne oldu Jorge Jesus'a diye sordum. 'Abi Jesus'a sezonun devre arasında bir şey oldu. Biz de anlamadık' yanıtını verdi" ifadelerini kullandı.

OYUNCUNUN ADINI VERMEYECEK

Tümer Metin bu konuşmayı yaptığı oyuncunun ismini vermeyeceğini söyledi. Sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jorge Jesus'tan da konu hakkında bir açıklama gelmedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 34
  • hacıdayı 10 ay önce Şikayet Et
    Jesus Türkiye futbol gerçeğini ilk devre sonlarına doğru gördü. Herif futboldan anladığı, masa başı oyunlarından anlamadığı için kendinin ve takımın dengesi bozuldu. Büyük takımlarda başarılı olmak için ayak oyunlarını iyi bilmek gerekiyor
    Cevapla
  • ebubekir 10 ay önce Şikayet Et
    bu futbolla bu çok bile! 3ncu lig takımları bile daha ofansif oynuyor.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Herkes ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR... Fenerbahçe yi GELENEKSEL OLARAK, BU YIL DA, BAŞARIDAN YOKSUN EDECEKLER... BU KARANLIK ELLER KİMİN... Kimse BUNU GÖRMÜYOR MU..
    Cevapla
  • Sakaryalı Tatanga. 10 ay önce Şikayet Et
    Fetöcüler Tehdit Etmişlerdir Kesin...
    Cevapla
  • GERÇEK 10 ay önce Şikayet Et
    Aslında olan JJ ve takımın defoları ortaya çıktı. 3'lü ağır stoperlerle rakip sahada kısır döngü top çevirmelere, rakip takımlar defansı sağlam tutup 3'lü ağır FB defansının arasına ve arkasına atılan toplarla hızlı ileri uç adamları her defasında pozisyona girdiler. Hatta her attıkları şut kalitesi düşük kaleci ile birleşince hep gol oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle