Olaylı gecenin ardından Ali Koç kararını verdi!

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un kongre kararı almayı düşündüğü aday çıkmaması halinde bir yıl daha devam etmeyi planladığı öğrenildi.

GİRİŞ 05.06.2023 11:29 GÜNCELLEME 05.06.2023 20:51
Bu Habere 261 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de tepkilerin odağındaki isim başkan Ali Koç. Bir yıl daha başkanlık süresi devam eden Ali Koç sezon bitiminde kongre kararı almayı düşünüyor.

Şampiyon olmadan ayrılmak istemiyor

Taraftarın istifasını istediği Ali Koç'un istifa etmeyi düşünmediği ancak aday çıkması halinde çıkan adayla birlikte seçime girmeyi düşündüğü öğrenildi.

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana şampiyon olmadan ayrılmak istemediğini belirten Başkan Ali Koç'un üzerindeki baskı her geçen gün artıyor.  Ali Koç istikrarsız geçen sezonların ardından bütün kredisini kaybetti.  Sürekli değişen teknik direktörler ve arzulanan şampiyonluğun gelmemesi Fenerbahçe yönetimini zor durumda bıraktı. 



Taraftarlar tesisleri ve stadı bastı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından Sarı-Lacivartli taraftarlar çok kızgındı. Hem alınan kötü sonuç hem da ortaya konun sönük futbol Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkardı. Derbi sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar hem Samandıra Tesisleri hem de Ülker Stadı'nın önünde toplandı. Yönatime ve futbolculara büyük öfke vardı. Başkan Ali Koç ve yönetim istifaya davet edildi. Samandıra'da Can Bartu Tesisleri'nin önünde güvenlik önlemlerinin alındığı bildirildi. Bu arada teknik direktör Jesus'a da tepkiler vardı. Sezon başında Fenerbahçeli taraftarların adeta sevgilisi olan Portekizli teknik adama da büyük tepki gösterildi.



Taraftarlar o sözlerini hatırlattı

2021 yılında Fenerbahçe genel kurulunda bir açıklamaya yapan Başkan Ali Koç, "Kulübün sahibi ben değilim ve zaten istenmediğimi hissettiğim anda giderim." şeklinde konuşmuştu. Taraftarın istifaya davet ettiği Ali Koç'un ne yapacağı şimdi merak konusu olurken Başkanın bu açıklaması sosyal medyada gecenin en çok paylaşılanları arasında yer aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 261
  • Ali Eren 10 ay önce Şikayet Et
    gitme sakın gitme.Fenerbahçe iyice bitsin öyle git.Devralacak yeni yönetim 20 yılda toparlayamasın!
    Cevapla
  • Kızıl Elma 10 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç futbolcu alacağına federasyon başkanı ve hakem satın al bazılarının yaptığı gibi.
    Cevapla
  • katibb 10 ay önce Şikayet Et
    nerede hakem hatası varsa GS aleyhine oldu. . kaç tane saçma penaltı attınız bu sene.. lale orta açıklama yapa yapa bitiremedi..
    Cevapla
  • Misafir34 10 ay önce Şikayet Et
    He he belli kimlerin ne yaptığı hakemler olmasa bu sezon düşme potasında olurdunuz bedava penaltılar ile buraya kadar geldiniz takla güvercinleri
    Cevapla
  • mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    Ali başkan bırakma bizi. 2 şampiyonluk daha alalım öyle bırak. Sizin taktığınız çakma 5 yıldızın aslını takalım önce.
    Cevapla
  • yusuf40 10 ay önce Şikayet Et
    Bunun yaptığını fetö yapmadı fenere. #AliKocistifa
    Cevapla
  • Delibey 10 ay önce Şikayet Et
    Bay bay Ali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle