Samandıra'da büyük kalabalık! Ali Koç'un istifası isteniyor

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de taraftarlar başkan Ali Koç ve yönetimi istifaya davet etti.

GİRİŞ 05.06.2023 00:00 GÜNCELLEME 05.06.2023 00:02
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de taraftarlar başkan Ali Koç ve yönetimi istifaya davet etti.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelen taraftarlar, takım otobüsünün tesislere gelmesiyle birlikte teknik ekip ve futbolculara da tepki gösterdi.

Futbolcuların özel araçlarıyla tesislerden çıktığı anlarda emniyet güçleri yolları keserek, taraftarların oyunculara yaklaşmasına engel oldu.

Yönetim ve takımı protesto etmeyi sürdüren sarı-lacivertli taraftarlar, daha sonra emniyet güçlerinin yönlendirmesiyle bölgeyi terk etti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 112
  • mmmm 10 ay önce Şikayet Et
    Ali koç Fenerbahçeyi bitirmek için geldi.Şike davası diye tertiplenen tertibde bile Aziz YILDIRIM sayesinede spor branşlarında daha başarılıydı.O dönemde bir Galatasaray mağlubiyetine yer yerinden oynamış benzinlikte olaylar olmuştu. Son 5 yılda hiçbir başarı yok.Buna rağmen böyle cılız sesler çıkıyor.
    Cevapla
  • Emekli 10 ay önce Şikayet Et
    Paranla rezil olmak böyle bir şey
    Cevapla
  • Bozkurt 10 ay önce Şikayet Et
    Ali koç istifa etmez oda aynı kılıçtaroğlu gibi yapıştı mübarek koltuğa..Bakın şu koltukta ne var altında oturan kalkmıyor
    Cevapla
  • İlker 10 ay önce Şikayet Et
    Ali artık yeter, bırak git, yalı çocuklarından kurtulmalı Türk klüpleri!
    Cevapla
  • alik 10 ay önce Şikayet Et
    başta jesus gönderilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle